Сготви и спечели! 14.01 | 10:20

С рецепти за ястия от българската кухня можете да спечелите страхотни награди

От Мартина Панайотова

От днес, 14 януари, стартира първият за тази година кулинарен конкурс на Kulinar.bg. Той е на тема "Българска национална кухня" и се надяваме да ви донесе много вдъхновение и вкусни емоции – както при предлагането на рецепти за участие, така и при разглеждането им!

А какво е нужно, за да участвате?

1. Да сте регистриран потребител на Kulinar.bg и да обичате храната

2. Да сготвите и снимате ястие от българската национална кухня

3. Да изпратите рецептата и поне една снимка към нея от страницата, която се отваря след натискане на бутона "Предложи рецепта" Това е! Разбира се, предложените от вас рецепти трябва да са си ваши, а не копирани отнякъде, а снимките, които прилагате, да са направени от вас. Постарайте се да опишете внимателно всички необходими съставки и да обясните възможно най-добре стъпките за изпълнението на рецептата. Може би е излишно да поясняваме, но за всеки случай – описанията трябва да са на кирилица.

Споделяйки с останалите ни потребители кулинарните шедьоври, на които сте способни, получавате и шанса да спечелите редица награди, които биха отговорили и на най-завишените очаквания на майстор-кулинарите. Всяка седмица един от вас, чрез томбола, ще печели 30-сантиметров тиган Tefal в комплект с иноксов капак.

Предвидили сме и две големи награди. Авторът на рецептата, събрала най-много харесвания във Facebook, ще получи от екипа ни тостер Tefal Avanti.

А специално формирано 5-членно жури с представители на 3Бей.БГ (компанията собственик на Kulinar.bg), както и на Tefal и Teka (с чиято подкрепа се осъществява конкурсът) ще отличи най-добре представената и описана рецепта на вкусно традиционно ястие. Наградата е напълно окомплектован пасатор Tefal, който си заслужава да бъде спечелен!

Уредът може да се похвали с куп предимства пред останалите подобни устройства, като сред предимствата му са ергономичната дръжка и ексклузивната система Silence Plus: един от най-тихите пасатори. Така че запретвайте ръкави, потърсете фотоапарата, захващайте се с готвене и снимане и предлагайте рецепти!

Няма ограничение в броя на ястията, които можете да предложите от своя потребителски профил – колкото повече, толкова по-голям шанс да грабнете някоя от наградите. Пък и толкова повече хора ще разберат за кулинарния ви талант. Конкурсни рецепти се приемат за участие до 20 часа на 10 февруари, неделя.

Седмичните победители ще стават ясни всеки понеделник – за съответната изминала седмица, а големите победители ще бъдат обявени на 11 февруари, понеделник. Успех!

Водещи

Най-четени