Седмичен хороскоп за всички зодии 19.10 | 14:30

Вижте какво можете да очаквате от 19 до 25 октомври

От iNews

Овен 21 март – 20 април

Денят се свързва с висшата любов, направете предложение и чакайте такова. Не е без значение и материалната мотивировка. Тази вечер идват спасителни идеи и предложения за справяне с кризисни положения. Навлизаме в деня на кривите огледала, дано и сметките ви не излязат криви. Увеличете самоконтрола. Ден за песни, танци и веселие, но чувството за мярка да не се губи. 19-20-и носят награди и материални стимули за положените усилия, за старанията в бизнеса и в любовта. На 21-ви бъдете особено внимателни в контактите, не подписвайте прибързано договори и не влизайте в непроверена среда. На 22-ри нямате право на грешка, концентрирайте се над най-важното. 23-ти е замъглен от емоции. На 24-ти всяка информация е важна. 25-и е рисков и опасен.

Телец 21 април - 20 май

Чудесен ден за нови начинания и инициативи, за приятелски и роднински срещи, за годежи и сватбени тържества. Намирате подходящата среда и обезпечавате бъдещето си и това на децата. Тази вечер е заредена с емоция, контролирайте изявите и поведението си, не отивайте в крайности, за да не провалите създадените отношения и полезни връзки. Опитайте нещо нестандартно, ще ви хареса. 19-и ви води на точното място, среща ви с любящи и подходящи за бъдещето ви хора. 20-и е денят на двуликия Янус, трудно е да разбереш истинската мотивация и чувствата на околните. На 21-ви са заложени мрежи за наивници. На 22-23-ти подпишете договор, сключете изгодна сделка и започнете перспективен бизнес. На 24-ти трудно ще получите точна информация и на 25-и ще загубите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за песни, танци и веселие. Старайте се да не загубите контрола в ситуацията и във всеки момент да знаете какво става наоколо и какъв ход трябва да предприемете, за да се развиват нещата според желанията и очакванията ви. Не оставяйте друг да организира и движи важните за вас дела и мероприятия. Печели този, който си знае мярката в пийването, за да не се разочарова после в любовта. Браковете, сключени на 19-и, ще бъдат защитени и покровителствани от висшата любов. На 20-21-ви Луната е в Близнаци в съвпад с Юпитер, всичко ви се подрежда, пътувайте, правете огледи, сключете сделки. На 22-23-ти постигате важна цел и влизате в подходящата среда. На 24-ти намирате нова база за развитие, нов треньор или учител за вас и децата. На 25-и не може да угодиш на никого и на себе си.

Рак 22 юни – 21 юли

Денят слага край на една илюзия и ви връща към реалностите и нуждите на момента. Животът ще ви предложи нова връзка, която ще донесе желаното обезпечение и подкрепа. Подновяват се и стопирани в миналото отношения, а някой е на път към олтара. Днес се получава по заслуги това, за което в миналото си се погрижил или си неглижирал. Предстои да направите важен избор. На 19-и ще спечелите, ако играете своята игра, а не тази на другите. Едно обвързване на 20-и променя правилата и отношенията. 21-ви дава предимство на тези, които познават вратичките в закона. На 22-23-ти Луната е в Рак. Предстоят промени и пътувания, които ще ви устроят в нова среда, а някой и в нов дом. На 24-ти печелят добре информираните и тези, които контролират чувствата си. 25-и е рисков.

Лъв 22 юли – 22 август

За днес планирате песни, танци и веселие, но ситуацията може да се промени и отговорностите да ви притиснат. Луна и Меркурий са в опозиция и в конфликтен аспект към Лъва. Бъдете готови да реагирате на момента и да защитите интересите си. Днес разходите ви се увеличават, покривате нуждите на близките и децата, а за вашите никой не пита. Бъдете внимателни и не играйте хaзартно. На 19-и бъркате в подхода и плащате чужди сметки. 20-и ви дава двоен избор, а може би не трябва да избирате, а да вземете всичко предложено. На 21-ви всеки е тръгнал с желание за печалба. На 22-ри сте набелязали жертвата и до вечерта ще имате богат улов. 23-ти ви поставя на масата за преговори, търсете съюзници. На 24-ти се плаща за всяка ценна информация. 25-и е ден за раздели и приключване.

Дева 23 август – 22 септември

Денят носи късмет, пари и ползи, вкарва ви в приятна делова или творческа среда и ви среща с потенциални спонсори и вдъхновители. Тази вечер може да изживеете нещо наистина приятно, но още утре сладкото ще ви загорчи и ситуацията ще се влоши. Взимайте каквото ви дават и не се притеснявайте да си поискате още. Днес купонът тече в посоката, в която го насочите и предизвикате. На 19-и получавате заслужени и незаслужени екстри, някой плаща за удоволствията ви. 20-и добавя към всичко и неочаквани подаръци, приятни визити и покани. Проблемът е, че нищо няма да ви се даде даром. И на 21-ви сиренцето е с пари. 22-23-ти ви водят към целта и дават свобода на избора. На 24-ти печелят тези, които са си научили урока. 25-и обръща палачинката, предстоят промени и рокади.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес е важно да не губите контрола, да останете с бистър ум и отворено сърце, но във всеки момент да работите за личния си интерес. Ден на премерената любов, на точните сметки гарнирани с топлотата на споделените чувства. Добре е да се подпише предбрачно споразумение. Всяко отиване и залитане в крайности обрича отношенията на провал. Бъдете това, което сте. 19-и е ден за веселие и срещи, които могат и да ви оженят. На 20-и печелите важна битка, а на 21-ви успявате да се измъкнете от юридически проблем и от рискови за вложенията ви сделки. 22-23-ти ви вкарват в губещи игри, в които повече давате, отколкото получавате. Сменете партньорите, ако усетите, че не работят за вашия интерес. На 24-ти лъсва скривана истина, на 25-и напускате играта.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес от играчка може да стане плачка. Тръгвате с песни и танци на приятни места и с приятни хора, но може да се върнете със сълзи на очите, с празни ръце и сърце. Не рискувайте в чувствата и вложенията, не играйте хaзартно и се старайте във всеки момент да контролирате ситуацията. За нещо дребно и маловажно ще платите висока цена, не правете големи покупки. 19-и е ден на непремерени думи и действия, от които ще страдате лично и финансово. На 20-и някои отношения се вледеняват, други се затоплят. 21-ви е денят на мрежата, на рибаря и златната рибка, ролите се сменят. На 22-23-ти печелите по всички направления на живота и дейността си. 24-ти ви носи важни информации, но на 25-и рискувате, бъркате в подхода и навлизате в непозволени води.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Благоприятен ден за обвързване по всички линии на живота. Любовта стимулира връзките ви, Венера е във вашия знак, възползвайте се от покани за пътуване и гостуване, но във всеки момент се постарайте да сте на ниво и във форма, за да оправдаете оказаното ви доверие. Не пътувайте късно тази вечер, когато нещо може да се обърка, внимавайте с алкохола и стимулантите. 19-и е ден за срещи и контакти, за приятни моменти с приятели и клиенти. На 20-21-ви Луна, Юпитер и Сатурн са в конфликт с Венера от Стрелец. Нещо ви се изплъзва, губите в играта на любовта, някой друг се разпорежда в живота ви. Отложете за 22-23-ти взимането на важни решения. На 24-ти получавате нужните юридически защити и документи и на 25-26-и правите силен и обезпечаващ бъдещето ход.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за постигане на важна за бъдещето ви цел, за подвизи и лични рекорди, за среща със спонсори и полезни за бъдещето ви хора. Явете се на прослушвания и конкурси. Някой ще бъде оценен и в любовта, ще направи или получи предложение. Ден на дълготрайните връзки покровителствани от висшата любов. Престрашете се, излезте от черупката на изолацията и самотата и обичайте. На 19-и получавате изгодни предложения и нужното финансиране. 20-и идва с нови изисквания към вас, време е да отвърнете на удара. 21-ви ви вкарва в конфликти, а на 22-23-ти търсите пътища за връзка и помирение, но трудно ще ви се получи. 24-ти е ден за учене и проучване, търсете нови учители и треньори. На 25-и не отивайте в крайности, не товарете сърцето, гответе се за нов скок в бизнеса.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Родените в третата декада днес ще опитат и от жилото, и от меда на неравностойните връзки. Не си правете илюзии, тези, които ви търсят, не са докрай искрени и нещо спестяват. Няма да ви бъдат спестени обаче допълнителните разходи и сметки, които трябва да поемете и да платите. Определете си личните лимити в отношенията и парите, всяко предоверяване и отиване в крайности е вредно. На 19-и не играйте хaзартно, както и да постъпите, ще загубите пари и предимства. На 20-и получавате заслужените и заработени екстри. 21-ви помага да се наложите в игра без правила, дори и да играете ролята на фона в отношенията. На 22-ри насочете вниманието си в точно определена посока, другото да почака. 23-ти ви осигурява финансиране и база за бъдещето. 24-25-и са рискови и конфликтни.

Риби 19 февруари – 20 март

Ден на взаимни жестове и покани, масата е сложена, но и неканени гости ще дойдат. Първо ще искат, но после ще дадат и ще се погрижат за нуждите ви. Разширявате връзките и дейността си и може да намерите търсеното финансиране. Днес всичко е реклама, но най-добрата е доброто ни настроение. Това е и най-добрият ден в месеца за предложения и сключване на брак, не се колебайте. 19-и е ден на приятни срещи и весели компании, не се изолирайте. Това със сигурност ще стане на 20-21-ви, когато Луна и Юпитер от Близнаци ще бъдат в конфликт със Сатурн от Риби. Родители и деца трудно намират път един към друг. На 22-ри Луната навлиза в Рак, а Слънцето в Скорпион. Получавате защити. Справяте се добре и на 23-ти. На 24-ти владеете ситуацията, а на 25-и друг ви владее.

Неда Иванова, "Телеграф"

Водещи

Най-четени