Секс по Skype? Ето какво трябва да знаете 19.06 | 09:00

5 съвета, които не бива да пренебрегвате

От iNews.bg

След като живеем в ерата на интернет и технологиите, които ни позволят да си общуваме безплатно с всички краища на света, може би трябва да кажем: "Да живее Skype.” Една от най-големите революции в технологиите, която ни позволи без проблем да си комуникираме и даже даде нов тласък на връзките от разстояние.

Сексът по телефона вече премина на съвсем друго ниво. И понеже с многото възможности, които Skype предоставя идва и голямата отговорност, ентусиастите, които залагат на закачките по Skype трябва да бъдат наясно с няколко неща.

Та ето няколко съвета, които засягат главно мъжкият пол, защото господата трябва да си признаят, че не са много досетливи по отношение на посочените неща:

Внимавайте какво се вижда зад вас на заден план

Много е важно първото нещо, което дамата види, когато започне разговора. Хубаво е да почистите стаята си предварително, или поне гледката от скайп. Не е във ваша полза да се опитате да впечатлите момиче насред кочина в стаята.

Не е лошо да почистите и себе си

Покажете хубавата си страна и се спретнете да изглеждате прилично. Макар че това е виртуална среща, все пак може да сложите една чиста тениска и да срешете косата. Тези неща се забелязват и правят добро впечатление.

Упражнявайте някои изрази на лицето

Все пак цялата олелия около Skype е свързана с визуалния ефект. Не е лошо да видите как изглеждате в някои определени моменти предварително. Все пак по време на секс не се забелязват тези неща, но това е виртуален секс... някои неща определено лъсват. Да не стане така, че по някое време някой да се секне, зареди странна физиономия.

Упражнявайте какво искате да кажете

Не е готино мадамата срещу вас да усети, че някак думите ви са се изчерпали и повтаряте едни и същи неща. А на прима виста понякога е трудно да ви хрумнат разнообразни изрази, затова помислите над някои готини фрази, с които да я впечатлите.

И най-важното: Заключете вратата

Няма нищо по-стряскащо от това някой да ви хване, докато се опитате да се насладите на сексуалния акт, който и без това е леко нереален. Нека предварително да се застраховате от притеснителни моменти, като заключите вратата на стаята. Тези мигове и без това са лични, нека никой не ги прекъсва.





 

Водещи

Най-четени