Секс съветите на една порнозвезда... 04.12 | 11:10

От iNews.bg

Таша Рейн е порноактриса, която признава открито, че обича секса. И както може би се досещате, прави огромна разлика между ласките пред камерата и зад заключена врата.

"Не се нуждая отчаяно от секс, тъй като все пак това ми е работата. Но когато се впусна в подобно преживяване, искам то да е много специално, интимно, изпълващо, романтично и наситено с оргазми. И това се случва абсолютно всеки път благодарение на правилно изиграната любовна игра", споделя Таша пред онлайн изданието Bro Bible.

Ето защо тя отправя към силния пол предизвикателство, наречено именно "правилна любовна игра”, обяснявайки стъпка по стъпка всичко, което жените желаят и очакват.

Обстановката

Според порноактрисата е важно предварително да се изготви "план за действие", тъй като не всяко място е достатъчно предразполагащо. Свещи, подходящи аромати и музика никога не са излишни, защото въздействат на всички усещания и събуждат чувственост.

Общуване

Звучи много просто, но добре проведеният разговор наистина има свойството да предразполага към по-нататъшни действия. Старайте се да не говорите само за себе си, а да задавате на дамата срещу вас въпроси, свързани със самата нея. Това определено разчупва ледовете.

Останалите съвети може да научите от Jenite.bg.

Водещи