Скандал! Студентка по богословие в "Мис силикон" 06.06 | 11:32

Духовници се възмутиха от Илона Попова, тя също им се закани

От iNews.bg

Духовници от Богословския факултет към Софийския университет се възмутиха от тяхна студентка по специалност "Теология", която участва в конкурса "Мис Силикон 2017". Става въпрос за участничката Илона Попова, която стана трета подгласничка.
 
"От факултета дори ми се обадиха да ми кажат да не участвам в предаването, за да не се раздухва темата. Доколкото знам, отвореното писмо до медиите и събраната подписка срещу мен са анонимни - нещо, което е толкова жалко. Писмото е написано по толкова гнусен начин. Те дори са си позволили да цитират Библията. Не съм виждала подобен цирк, не съм знаела, че съм заобиколена от такива хора три години. Наричала съм ги мое семейство", коментира по Нова телевизия самата Илона.
 
"Имам приятелка, която се разболя от рак и отрязаха и двете й гърди. Това ме разтресе. Мотивът ми да участвам в конкурса е, за да й помогна, защото наградата е ваучер, с който може да се сложат импланти", обясни студентката.

1924553
 
"Мис Силикон" не е конкурс за показване на бюст, а е с благородна кауза - именно да се помогне на жени в нужда. Нито една от участничките не е взела и стотинка за това нещо", възмути се на свой ред Илона.
 
"Баба ми е в болница и в момента плаче. Заради тези сълзи ще ги спукам", закани се тя и нарече преподавателите си "фалшиви псевдоморалисти".

"Искам да ме оставят на мира. Ще си търся правата до последно, защото не съм направила нищо лошо. По никакъв начин не съм уронила авторитета на Богословския факултет или църквата за разлика от някои духовни лица, които мисля, че ги видяхме", заяви Илона Попова.

Водещи

Най-четени