Скорпионът – императорът в леглото 24.08 | 10:26

Този зодиакален знак е способен на истински нажежени страсти

От Антония Михайлова

Скорпионите са страстни и емоционални. В любовта те са взискателни и може да се стремят да подчинят партньора си. Често така и става и партньорът намира в Скорпиона и покровител, и любовник, и опора в живота.

Представителите на този знак са верни и честни в отношенията. Същото обаче очакват и от своя избраник. Не прощават изневярата и предателството и може да си отмъстят жестоко.

Скорпионите имат всички дадености, за да построят блестяща кариера. Остър ум, умение да организират себе си и околните, способност ясно да видят целите и да планират своите действия. Единственото, което може да им попречи, е избухливостта, която им печели врагове.

За повечето Скорпиони звездите обещават успех, но не веднага. Младите им години са изпълнени с вълнения, възходи и падения. След 30-те години нещата се променят. Особено добре им се отразява семейният живот.

Как е ТЯ в леглото

Нощта е дълга, пригответе се. Тя може да започне, нашепвайки възбуждащи слова на ухото ви. Един разговор за секс и вече е готова. Именно тя ще настоява за необятно легло с воден матрак, където да ѝ е удобно да заеме всяко положение. Тя е активистка в спалнята. И ще направи всичко, че нощта да се запомни.

Тя е изобретателна и обича експериментите. Колкото и да сте образовани по въпросите за секса, тя ще намери с какво да ви удиви. Иска така да се наслаждавате на акта, както и тя, а нейното наслаждение се приближава до екстаза.

Това е най-сексуалният знак на Зодиака. Еротична, взискателна, тя иска от партньора също такова себеотдаване в любовта. Ръководена от инстинктите, нито една книга не може да я убеди, че сексът е просто система от упражнения по йога. По-скоро ще я видите в леглото с лош любовник, отколкото с добър учебник.

Вниманието ѝ ласкае мъжкото самолюбие. Тя няма да скрие физическата си възбуда и на свой ред ще разгори страстта на партньора. Обича да прави любов дълго и умее да налага своите желание на мъжете, които иначе биха били прекалено прибързани.

Тя знае, че еротиката е много повече от просто физическа любов. Важни са и най-малките детайли и тя ще ви покаже тяхната важност.

Жените от този знак искат да доминират над партньора. Каквато и да е техниката, жената Скорпион предпочита да кара партньора да прави това, което иска, и да стига доста по-далече от обичайното.

Как е ТОЙ в леглото

Той е сладострастен и сексуален. В леглото можете да получите повече, отколкото сте предполагали. Той прекрасно познава женското тяло и има активно еротично въображение. Пред него няма бариери и срамежливостта ви няма да е пречка.

Всяка среща трябва да носи максимално удоволствие. Неговата енергичност е неизчерпаема, той започва веднага с високи ноти и продължава към следващата гама. С първата целувка ще разберете, че е настроен за същинската част. Още неуспял да се съблече, той вече е готов за действия.

Неговата настойчива стремителност е вече абсолютно очевидна, когато той се съблече. Възбудата му се предава и на партньорката.

Както споделя една жена, да правиш любов със Скорпион, е все едно да се окажеш на пътя на лавина. Целувките му може и да не са най-нежните, но са взискателни и настоятелни. И внимавайте, може да е от типовете, които се възбуждат, причинявайки болка.

Обича напълно да доминира над жената и не си пада много по използването на презервативи. Има екстравагантни склонности, обича да експериментира и експериментите му са незабравими.

Как да покорите Скорпион

Скорпионите се славят със своята непредсказуемост, но има няколко общи правила, способни да ви ориентират.

Слушайте Скорпиона колкото се може по-внимателно. Тук не трябва да се преструвате. Скорпионът винаги чувства неискреността и с това всичко ще завърши, преди да е започнало. Помнете основната черта на Скорпиона – любопитството. Никога не му говорете за някоя случка, без да добавите подробности и причини. Иначе ще ви сметне за скучни или повърхностни. Такива хора нямат успех при него.

Родените под този знак получават удоволствие от повечето форми на активен отдих, но особено от водни спортове. Ако обичате плажа, риболова или водните ски, може да намерите много общ език с него. Също представителите на този знак с удоволствие посещават светски мероприятия и места, където могат да общуват с преуспяващи хора.

Ако между вас възникне спор (това най-добре да не се случва), проявете уважение към него. Скорпионите са горди, сериозни и не търпят да им се надсмиват – дори приятелски.

Водещи

Най-четени