Скъпоценните камъни, привличащи любов и романтика 12.10 | 17:44

От iNews

Без значение дали сме във връзка или търсим своята половинка, винаги се надяваме на късмет. Понякога само да се надяваш не е достатъчно. Нужни са и някои малки енергийни източници, които да ни помогнат да запазим положителните вибрации край себе си. Някои камъни и кристали са подходящи за тази цел, а хубавото е, че можем да си ги закупим лесно. Вижте кои 4 камъка спомагат за привличане на любовта и романтиката.

Розов кварц за безусловна любов

Няма как да не споменем розовия кварц, тъй като той е най-популярният камък за привличане на любовта. Още преди хилядолетия, той бива наречен камъкът на сърцето. Ако го носите близо до сърцето, като на гердан, висулка на колие, за розовия кварц се смята, че може да активира сърдечната чакра, насърчавайки любовта към себе си, като по този начин привлича външна любов към нас. Вероятно трябва да обичате себе си повече или пък искате да излекувате любовна мъка, а вероятно търсите сродната си душа. Смята се, че неговата сила е още по-голяма, ако докато е в ръката ни или го носим си повтаряме "Привличам любовта в живота си, животът ми изобилства от любов. Аз съм магнит за любовта."

Зелен авантюрин за повече страст и романтика

Това е един изключителен камък, който има енергията да привлича успеха в редица области на живота, любовта включително. Хубавото е, че можем да използваме силата му, за да помогнем на връзката ни да узрее, да продължим любовта си с партньора, да сме пламенни и така желаещи се в спалнята. С негова помощ можем да преминем по-леко през трудните ситуации, през които преминава всяка двойка.

Аметист

Той има величествени, успокояващи нюанси на лилаво, което го прави мощен камък за подхранване на самочувствието. Има вярвания, че е хубаво да го декорираме у дома, когато доверието и връзката ни с партньора се разклатят. Аметистът също като останалите камъни може да се носи и под формата на бижу. Той е нашият камък на изцелението, когато преминаваме през любовна раздяла. Той ни помага да обичаме себе си, защото ако не обичаме дълбоко личността си, как да очакваме някой друг да ни обича. Чудесен камък с много положителна енергия за положителна промяна в любовен план, пише az-jenata.bg

Розов топаз, за да намерите своята сродна душа

Той е смятан за луксозен камък, за който се смята, че повишава личната ни изтънченост, но и ни помага да я привлечем в живота си, както и богатство. Някои западни експерти по кристалите смятат, че неговата енергия расте или намалява в унисон с лунния цикъл. Розовият топаз може да ни помогне да намерим истинската любов, която няма да е мимолетна или да изчезне със смяната на сезоните. Това е камъкът за тези, които се чувстват осъзнати и зрели да инвестират в създаването на стойностна любовна връзка, предпазвайки ги от неподходящи партньори.

Водещи

Най-четени