Смелчага изстрелял фойерверки от дупето си 31.07 | 13:56

Мъжът е пострадал сериозно и го чака солена глоба

От Ивайло Коралски

Идеята за колоритно изпълнение на австралиец явно е поела по трънливия път на неуспеха, след като смелчагата получил сериозни изгаряния при опит да изстреля фойерверк, поставен между "бузите" на неговите задни части, съобщава New Zealand Herald.

Когато лекарите се отзовали на сигнала за инцидент край град Дарвин в събота вечерта, мъжът, чието име не се споменава, вече бил поел по болезнено парещия път към болницата, за да лекува изгарянията си.

"Нещо, което вероятно е изглеждало като чудесна идея в един момент се е превърнало в кошмар, довеждайки до сериозни и изключително болезнени изгаряния за мъжа в областта на половия му орган и на задните му части", разказва сержант Гари Смит от полицията.

"Очевидно е, че фойерверките не са проектирани така, че да се поставят на точно това място и в това положение", допълва полицаят.

Той смята, че най-вероятната причина да се стигне до подобна комично-болезнена ситуация е алкохолът. И по-точно неговото количество.

След първоначалната интервенция в болничното заведение 23-годишният мъж бил откаран при специалист по изгарянията в Кралската болница в Аделаида.

Лошите новини за пострадалия младеж обаче не свършват с изгарянията по специфичните части на неговото тяло, защото използването на фойерверки в района на Дарвин се оказало незаконно и по всяка вероятност го чака солена глоба.

Водещи

Най-четени