Софиянка получи предложение за брак в театъра! 28.02 | 08:27

Стефка Янорова и Веселин Ранков влязоха в ролята на сватовници на двама млади влюбени

От Олга Андреева

Романтичен българин превърна неделния ден 26 февруари в Свети Валентин за своята половинка, изненадвайки я с предложение за брак... в театъра!

Двойката е отишла да гледа постановката "Сега или никога” на сцената на театър "Българска армия", но без дамата да подозира, приятелят ѝ скроява изненада като на кино (или по-скоро театър).

Минути преди началото на постановката мъжът – нервен, но уверен, търси помощ от актьорите Краси Ранков, Стефка Янорова, Веселин Ранков и Ярослава Павлова.

А те на драго сърце се съгласяват да се превърнат в сватовници. След като стихват аплодисментите на финала на комедията "Сега или никога” нищо неподозиращата щастливка е отведена в "Чакащи актьори”.

Там вместо автограф от любимите актьори получава предложение за брак, което едва ли някой от присъстващите ще забрави. Цветя и сълзи, прегръдки, годежен пръстен, подскоци от радост, още сълзи и най-накрая дългоочакваното нейно "Да”.

Краси Ранков, Стефка Янорова, Веселин Ранков и Ярослава Павлова ще бъдат сред почетните гости на сладкото събитие, съобщават от театъра.

Междувременно неповторимият актьорски квартет предупреждава дамите и придружаващите ги господа да бъдат готови за незабравима нощ на 8 март, когато "Сега или никога” ще подари на зрителите в салона нещо, което да отнесат със себе си.

Най-четени