Софиянка пусна обява в нета за сватбен кавалер? 02.11 | 15:40

24-годишна девойка дири представителен младеж срещу заплащане

От Мартина Панайотова

24-годишната софиянка Надежда Стоева е решила да си потърси компания по един доста нестандартен начин – чрез обява в популярен роден онлайн оказион.

Както става ясно от обяснителната бележка в самата обява, където обикновено се описват параметрите на стоките, които хората предлагат, девойката била принудена да прибегне до обществена обява заради възгледите на своите роднини.

В обявата, озаглавена "Търся момче под наем, което да се представя за моя половинка на събитие" пише: "24-годишна дама си търси интелигентен и чаровен мъж, който да умее да създава добро впечатление в околните. Причината е, че искам да наема такъв човек за мой придружител на сватба на близък роднина.

Семейството ми е малко консервативно и иска да имам кавалер. Пишете ми, ако се интересувате от работата, която предлагам."

Обявата е публикувана вчера, 1 ноември, но вече е разгледана над 6500 пъти.

Както се вижда и по коментарите, оставени под съобщението, интелигентни чаровници, които са готови да помогнат, не липсват.

Макар и леко съмнителна, защото бърз преглед на снимката показва, че това е Наталия Осипова - прима балерина на Болшой Балет, тази история е както забавна, така и малко тъжна и определено ни кара да се замислим по какъв начин са се променили взаимоотношенията между хората през настоящата епоха.

Все пак, пожелаваме на Надежда (ако съществува) късмет и ако действително търси свой чаровен Ромео, то да открие такъв, на комуто не се налага да плаща за компания.

Водещи

Най-четени