Спорт и свалки - 2 в 1 02.08 | 15:01

Вижте 10 начина да се сдобиете с мадама по време на спортни събития

От Лазар Тодоров

Когато става въпрос за спорт и всякакви спортни прояви, мъжете забравят за всичко останало. Работа, деца, задължения - всичко остана на по-заден план. Силният пол е магнетично привързан към отбори, двубой, спортисти и нещата свързани с тях. В крайна сметка обаче нещото, което може все пак да разсее мъжете е именно женската половина от човечеството.

Що се отнася до рекламите, в които жените са пренебрегнати, макар и разсъблечени, заради футболния мач по телевизията, на тях не им вярвайте много.

Друга важна подробност е, че все пак мъжете успешно биха предпочели да съчетаят двете си любими занимания - а именно жените и спортните прояви. А ако евентуално имат някакви затруднения с това, предлагаме ви да видите 10 начина да сваляте мадами по време на спортни събития.

Вижте ги.

1. Когато ходите на мач, отидете по-рано и напуснете последни. Така ще имате по-добра възможност да се ориентирате и да седнете до по-яките мадами. А оттам - радост и прегръдки, когато любимият ви отбор вкара гол, това сближава.

2. Купете по едно питие в бара. Ако гледате мача в някой бар, а наоколо има готини мадами, почерпете ги по една бира. Макар че е студена, тя стопява ледовете между хората. А и така ще имате повод да ги заговорите.

3. Оглеждайте се за диви спортни фенки. Някои от тях направо полудяват по време на мачове - идват в оскъдно облекло и не жалят нито алкохола, нито мъжете около тях.

Вижте останалите на Div.bg.

Водещи

Най-четени