Спряха риалити с панда 04.10 | 13:55

„Панда-манията“, избухнала през 2009 г. в Тайланд, отслабва

От Олга Андреева

След като в продължение на три години всяко движение на голямата панда Линпинг в Тайланд беше следено изпод лупа, сега тайландският телевизионен оператор реши да сложи край на риалити шоуто с една от най-обичаните, но и най-мързеливи телевизионни знаменитости.

Линпинг, която си спечели милиони фенове още при раждането ѝ през 2009 г., се превърна в истинска риалити звезда от дома си в зоологическата градина.

И все пак от телевизията отчитат, че националната "панда-мания" е намаляла след първоначалното вълнение около раждането на Линпинг. Кабелният оператор TrueVisions вече обяви плановете си за въвеждане на нови каналии програми.

За ужас на феновете последната серия със симпатичната животинка беше излъчена в неделя. Все пак най-запалените ще могат да я гледат още месец в интернет.

Пандите, известни с ниското им желание за секс, когато са в плен, са сред най-застрашените животни на планетата, посочва abs-cbnnews.com.

Линпинг, която официално принадлежи на Пекин, е зачената чрез изкуствено осеменяване след години на неуспешни усилия родителите ѝ да бъдат накарани да се чифтосат.

Водещи

Най-четени