Статуя на сексуално надарен дявол загадъчно се подвизава в парк (ВИДЕО) 14.09 | 14:50

На всичкото отгоре - фен на хеви метъла

От iNews.bg

Тайнствена 3-метрова червена статуя на сексуално надарен дявол предизвика полемики в канадския град Ванкувър пише Daily Mirror.

Появилата се от нищото творба на Сатаната с неприлично еректирал пенис бе преместена от градските власти, след като загадъчно се появи в местен парк. Причината? Много граждани се оплакали, че монументът ...имал един рог в повече в областта на чатала.

Иначе дяволът по нищо не се различавал от познатите изображения на Лукавия. Бил с дълга опашка и приветствал минувачите със знака на рогата, така любим на феновете на хеви метъла.

Така и не се разбра кой е изваял и донесъл Луцифера с несъразмерния орган, кръстен от местните Пенисовия Сатана. Но след отстраняването му, граждани на Ванкувър решиха да си го върнат обратно, като градска забележителност. Майк Грейнджър оглави движението и внесе петиция в общината. В нея се казва, че премахването на червения дявол е опит за потъпкване на свободата на изразяване и за потискане на сексуалността.

Градските власти се оправдаха, че фигурата не е била поръчана от кметството и то е в пълното си право да я махне от общинската собственост. 

Водещи

Най-четени