Страхотен трик! Как ябълката става лебед 25.02 | 10:47
Идеален начин да украсите трапезата си
Ясно е, че храната е за ядене, но какво пречи да изглежда красиво. И не става въпрос само за ястия, които приготвяте с часове и влагате ужасно много усилия. Предлагаме ви да си направите страхотна декорация за трапезата.
Единственото, от което се нуждаете, е ябълка. Най-добре се получава с червена, но можете да изберете какъвто цвят ви допада на вас.
Взимате ябълката и отрязвате малко от едната страна, за да можете да я сложите на плота, без да мърда много. След това отрязвате още един кръг от същото място и с тази част ще оформите главата и шията на лебеда. Необходими са ви още няколко разреза и ще имате най-страхотната украса, с която да оставите гостите си без думи.
Подробни инструкции за това как точно се прави ябълковият лебед, както и видео можете да намерите на страницата на Kulinar.bg.
Водещи
-
Украйна ще се откаже от членство в НАТО при гаранции за сигурност от САЩ и Европа
Това бележи голяма промяна
14.12 | 17:38
-
Светлин Тачев: Какво следва е работа на политическите сили, не на протестиращите
"Правителството играеше за история - да вкара страната в еврозоната", коментира политологът
14.12 | 17:18
-
Успешно приключи операцията по възстановяване на електрозахранването на "Кайрос"
Очаква се утре вечер танкерът да бъде закотвен в Бургаския залив
14.12 | 17:00
Най-четени
-
Надежда Йорданова: Ще върнем мандата
Правителство с наше участие в този парламент е невъзможно, категорична е тя
14.12 | 10:00
-
Костадинов: Приемането ни в еврозоната трябва да бъде отложено с една година
Нито една държава-членка на еврозоната не е влязла при такива обстоятелства - без редовно...
14.12 | 13:20
-
Ескперти за приемането на еврото: Няма да е приятно да видим наполовина банковите си сметки
Еврото ще дойде в България, но цените ще се повишат
14.12 | 11:20
-
Кутев: Президентът не може да излезе с проект, който да е прокси, и да бъде през поставени хора
Въпросът е, ако Радев реши да влиза със собствен проект в политическите избори, кога ще го...
14.12 | 11:00