Съвети за здрава връзка, които могат само баба и дядо да ни завещаят 29.07 | 20:54

Можем ли днес да съхраним истинската любов?

От iNews.bg

Има ли тайна за дългогодишен брак? Днешно време повечето съвременни връзки се разпадат след едва няколко години съвместен живот, а други хора въобще не намират причина да се врекат във вярност с бракосъчетание.

Много често днес е трудно да си припомняме всички онези малки мигове и моменти, които ни карат да вярваме в истинската любов. Но има ли тайна, която съхранява любовта жива?

Jenite.bg са ни приготвили един списък с 11 старомодни навика във връзката, вдъхновени от нашите баби и дядовци, на които си струва да обърнем внимани.

1. Прекарвайте време заедно без технологии

Изключете телефона си, затворете лаптопа, седнете един до друг и просто си приказвайте очи в очи. Много малко неща в живота са по-хубави от качествения разговор, приятния танц, дългата разходка, вкусната вечеря, споделена с любимия човек. Забравете за Facebook, Instagram, Twitter и т.н. Няма нужда да споделяте личното си време с целия свят. Нека това да бъде момент само за вас двамата. Ще се учудите колко хубаво ще си прекарате и колко нови неща ще разберете един за друг.

Останалите съвети, които само любимите ни баби и дядовци могат да ни завещаят, четете в Jenite.bg. 

Водещи

Най-четени