Състезанията по въображаем секс набират скорост в САЩ (ВИДЕО) 09.10 | 11:15

Около 30-40 състезания от подобен вид се провеждат годишно отвъд Oкеана

От iNews.bg

По примера на първенствата по свирене на несъществуваща китара, в САЩ все по популярни стават състезанията по въображаем секс, пише в Daily Mirror.

Те се подчиняват на прости правила - участникът излиза на сцената пред зрителите и встъпва в полово сношение...с въздуха. Първите прояви на тренда в САЩ бяха регистрирани още през 2007 и 2008 година. Но той бил измислен по рано в Япония. В японския вариант участниците, облечени мъже и жени, симулираха полови актове с невидим партньор.

Понастоящем състезания по въображаем секс в САЩ се провеждат на всеки два месеца в залата "Аламо драфтхаус" в град Остин, щата Тексас. Някои от позите и движения са често преекспонирани, като често се правят под музикален съпровод, за най-голяма радост на публиката. Водещ на шоутата е комикът Крис Трю. Той засне документална лента, озаглавена "Въображаем секс:Филмът".

Около 30-40 състезания от подобен вид се провеждат годишно в САЩ. Самият 34-годишен водещ Крис Трю признава, че никога не бил правил истински секс с участнички в състезанието. Но пък за сметка на това станал свидетел на много венчавки на хора, запознали се по време на въображаемите сексуални надпревари.

 

Водещи

Най-четени