Тази тетрадка ще ви изкърти главите от смях (СНИМКИ) 25.01 | 11:54

Ученичка в 10 клас прави безумни грешки

От Надежда Стоянова

Бургазлийка в 10 клас направо ще ви остави без думи със своите уникално глупави грешки. Дето се казва, ако не беше трагично, щеше да е ужасно смешно. Още повече че според изследванията сме последни по интелигентност в Европейския съюз. Все пак се надяваме, че не всички ученици са на това ниво.

Момичето е изключително неграмотно и в писанията му ще открием куп бисери, подобно на изцепките на бъдещите студенти, пише Флагман. Тук обаче положението е още по-зле, което достатъчно говори за това колко често влиза в час и какъв е резултатът от това.

И за да ви стане малко по-ясно, веднага даваме конкретни примери. Ученичката поставя началото на абсолютно нови жанрове - "сюнети", "едопеи" и "фелитони" от епохата на "моделизма". И това е само началото, защото според девойката Ботев се оженил за Винета Минчева, учил в "Отдеския университет", а баща му е "възражденски очител".

Според информацията момичето за кратко е учило в Карнобат. Премества се обаче да живее в Бургас и става частна ученичка, защото семейството й разполага с добри финансови възможности.

Предлагаме ви сами да се уверите в комичните разсъждения и грубите й правописни грешки като разгледате снимките в галерията.

Водещи