Тайните на келтския дървесен хороскоп 07.01 | 11:08

Открийте какъв е вашият зодиакален знак според келтската астрология

От iNews.bg

Подобно на японците, китайците и египтяните, келтите също са имали своя уникална митология, позната още от Древността. А може би на най-голяма почит във вярванията им се радват различните растителни видове, най-важният от които е така нареченото дърво на живота. 

Именно чрез дървесни и храстовидни видове келтите се опитват да обяснят и човешкия характер според рождената дата. За целта те създават този хороскоп:

Бреза (24 декември - 20 януари)

Вие сте родени лидери и винаги търсите и изисквате повече както от себе си, така и от околните - и в професионален, и в личен план. Но това в никакъв случай не означава, че в очите на другите сте "диктатор”. Защото в същото време притежавате в големи дози от онзи чар, който кара всички да ви следват безусловно, омаяни от излъчването и увереността ви.

Калина (21 януари - 17 февруари)

Според келтската астрология вие сте философи - извисени личности с дълбока душевност и големи идеали. За съжаление оригиналността и креативността ви често остават недооценени от околните, които понякога ви смятат за особняци и аутсайдери. За вас обаче не е проблем да сте единак, дори предпочитате тази роля, отколкото просто да бъдете част от "стадото”. 

По този повод нерядко имате проблеми с комуникацията, защото сте убедени, че другите не ви разбират и не са на вашето интелектуално и духовно ниво. Отвън изглеждате студени и непробиваеми, но отвътре буквално горите - от страсти, емоции и мечти.

Останалите рождени дати и вашият зодиакален знак според келтския хороскоп може да откриете в статията на Jenite.bg. 

Водещи

Най-четени