Тайните разходки на малките тюленчета 16.12 | 16:32

Жена откри сънено тюленче на дивана си

От Елена Кирилова

Обичаме историите с животни, защото са непринудени и интересни. След като наскоро ви разказахме за учтивите мечки и техните поздрави, днес сме решили да споделим как една новозеландка била изненадана да види как малко тюленче се надига сънено от собствения й диван, съобщава Digital Spy.

Анет Суофър открила, че животинчето се е вмъкнало през малката вратичка за котката още на 11 декември. Очевидно то е решило да се отклони от пътя си и да се отправи на нестандартно пътешествие.

Смята се, че тюленчето е преминало през жилищен комплекс и натоварени улици, докато най-сетне се озовало на удобния диван.

Пред New Zealand Herald Суофър сподели, че била много изненадана и дори в началото си мислела, че има халюцинации. В крайна сметка тя открила, че животинчето е сладко и й харесва. Дамата веднага уведомила Службата за защита на животните от жестокост и очевидно трудно успяла да ги убеди, че случайно на дивана й се е озовало малко тюленче.

Оказало се, че животното се казва Лъки и от службата вече го издирват.

В крайна сметка един от работещите в нея дошъл да вземе малкия късметлия. Лъки обаче се опитал да избяга и се озовал отпред в превозното средство, където без да иска включил радиото и завършил приключението си на предната седалка.

Водещи

Най-четени