Тайно лично изживяване чака ДЕВАТА през 2014 г. 26.12 | 10:02

Старите ви привързаности придобиват голямо значение

От Антония Михайлова

Формулирайте ясно желанията си в новогодишната нощ. Не по-малко важен е контекстът на ситуациите, които ще се оформят в този момент. Много Деви ще се окажат пред лицето на кардинални промени в работата. Личните ви привързаности може да бъдат подложени на преразглеждане.

Това е уникален момент, когато взетото решение може да доведе до обрат в съдбата ви. Ако имате деца, гответе се плътно да се заемете с техните проблеми и интереси. Първата половина на януари ще придаде на мечтите ви сили за реализация. От 12-и очаквайте голямо оживление в информационното пространство. Ще бъдете генератор на идеи и чак до средата на март е желателно да имате гъвкав график и повече свобода за движение и контакти.

През февруари можете да се доберете до поставената цел по краткия път. Неочаквано ще се окажат достъпни неща, за които някога сте мечтали. Едновременно с това в службата ви може да назреят ситуации, когато положението в колектива да престане да ви устройва. Добър момент да преразгледате отговорностите си и да се откажете от натоварването, което не ви носи полза.

Март ще активира влечението ви към изследване, риск и експерименти. Работа ще има много, но ще се справите с нея като на шега. Подходящо време да пристъпите към изучаването на нещо ново. Във втората половина на месеца бъдете внимателни към проблемите и желанията на хората, с които сте тясно свързани. За много неща ще ви се наложи да се досещате сами. Не се опитвайте да избягвате помощ или съвет, ако човекът насреща се нуждае от вас.

През април ще бъдете енергични и дейни във всичко, което се отнася до работа и кариера, а в личния ви живот ще се появят тайни проблеми и желания, за които ще предпочетете на никого да не разказвате. Това може да е задълбочаване на любовна връзка, живо и радостно изживяване. Но не е казано, че ще успеете да доведете ситуацията до предсказуем край – април обещава много ситуации и изненади, в които не сте попадали преди.

Краят на април и май ще ви донесат първите победи за годината и заслуженото в материален еквивалент. Ще проявите изключителна рационалност и ще накарате всички колелца от механизма на вашата дейност да се въртят в едно цяло. Май ще бъде едновременно и плодотворен, и напрегнат месец, а успехът ви ще зависи от умението ви да градите отношения, докато в личния живот невинаги ще успявате да избегнете объркване и конфликти.

През юни насочете активност не към новото, а към преработка на старото. Ще можете да преуспеете в стари неща и проекти. Накарайте старите връзки да проработят, реанимирайте изоставените проекти, облагородете това, което лежи без полза, и му дайте втори живот. Личните отношения през юни обещават стабилност и равновесие, но още в третата декада са възможни сътресения. Смяна на обстановката ще ви помогне да се откъснете и да възприемете живота в позитивна насока.

От 4 до 8 и от 21 до 25 юли не бива да предприемате инициативи или да вземате решения под влияние на обострянията в текущите процеси. Непредвидените обрати в нещата може да се окажат само временни трудности, но в крайна сметка ще бъдат от полза за кариерата ви. През юли вие ще бъдете устремени към комфортен и удобен живот. Това време ще бъде отбелязано също с проява на нови полезни връзки.

През август действията на конкурентите, позицията на началството или неудовлетворение от заплащането ще ви накарат да търсите нови варианти за дейност. Пробив е възможен в началото на месеца. В отношенията ви с хората в това време не е изключена интрига, тайни разговори, тайни срещи. Има вероятност и от таен любовен роман.

Септември ще постави в ръцете ви нишките на много ситуации и ще ви делегира големи пълномощия. Има смисъл да хвърлите всички сили в търсене на нови източници на доходи. Около 10 септември бъдете внимателни – някой може да се опита да издърпа стола, на който седите. В личните отношения партньорът също може да крие нещо от вас.

През октомври ретроградният Меркурий ще ви накара да се върнете към стари планове. В колектива ще се проявите в ролята на миротворец и ще успеете да подобрите работната атмосфера. Девите началници ще зарадват екипите си с някоя премия и различни поощрения. Краят на месеца е прекрасно време за важни мероприятия в личния живот.

През ноември планирайте всякакви "походи" по инстанции, командировки и обучение. Общите трудности и интереси могат да ви обединят с роднини и дори съседи. Голяма е вероятността да станете инициатори на грандиозни проекти по преоборудване на личната или съвместната дейност. Независимо от разходите това време ще ви донесе удовлетворение. Както в творчеството, така и в любовта от нищо можете да сътворите нещо прекрасно.

През декември много от вас ще се загрижат за отношенията у дома и битовите грижи може да ви доставят несравнимо удоволствие. Но още към средата на месеца това ще започне да ви уморява и ще превключите върху професионалната дейност, която впрочем също не бива да бъде оставена без нужното внимание преди края на годината. Възможно е тъкмо сега да откриете допълнителни източници на доходи.

Вече можете да прочетете каква ще е годината за ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ, РАК и ЛЪВ.

Не пропускайте и глобалната прогноза за 2014 година.

На 27 декември (Стефановден) е ред на зодия ВЕЗНИ.

Водещи

Най-четени