Татусите отблъскват мъжете, жените пък мразят бради 22.08 | 11:40

Жените се татуират, за да привличат мъжете, а се оказва, че ги отблъскват

От Олга Андреева

Чудили ли сте се кои са онези малки неща, които привличат или действат отблъскващо на мъжете и жените в противоположния пол?

Проучване сред 500 души откри нещата, които отблъскват и привличат неудържимо половете, пише Νewslite.tv.

Може би изненадващо за голяма част от дамите, татуировките се оказват най-охлаждащия страстите фактор за мъжете. Те може да са страст за Черил Коул, Лана дел Рей и Лейди Гага, но определено не са любими на представителите на силния пол.

37% от анкетираните мъже са поставили рисунките по тялото на първо място по отблъскващ ефект, а при 78% те присъстват в топ 5. Силният пол ги намира за твърде демонстративни и неженствени.

Жените от друга страна по-скоро са на обратното мнение, като само 13% смятат татуировките по мъжкото тяло за крайно отблъскващи.

На първо място те убедително поставят брадата (една трета от анкетираните), а на второ място идва лошият дъх, който отказва повече от една четвърт от дамите. 28% от мъжете също губят желание за повторна среща, ако жената ги отврати с дъха си.

Мъжете проявяват по-голяма нетърпимост и към пушенето и свързаните с него аромати (само за 17% е нетърпимо), жените в по-голяма степен игнорират специфичната никотинова миризма (едва за 11% тя е крайно неприятна).

Ето и класацията на петте най-отблъскващи фактора:

За мъжете:

  1. татуировки (за 37%)

  2. лош дъх (28%)

  3. пушене (17%)

  4. прекален пиърсинг (10%)

  5. гризане на ноктите (8%)

 

За жените:

  1. брада (33%)

  2. лош дъх (27%)

  3. прекален пиърсинг (16%)

  4. татуировки (13%)

  5. пушене (11%)

Водещи

Най-четени