Тези неща променят живота на жените завинаги 01.12 | 10:00

Ето 10 изобретения, създадени през тази година, които могат да направят живота на жените по-лесен

От iNews.bg

Неща като менструалния цикъл, следродилният период и храненето на бебето не са лесни без подходящи уреди и средства. Така че е страхотно, че се появиха нови изобретения, които ще накарат жените да се чувстват по-уверени, когато са в уязвими фази от живота си.

Ето 10 изобретения, създадени през тази година, които могат да направят живота на жените по-лесен:

1. Anu Clean Cup: менструална чашка, която абсорбира

2334529

Anu Clean Cup е гъвкава чашка за еднократна употреба, която се носи, за да събира и абсорбира течението при менструация. Тя е хипоалергенна, без латекс, екологична и безопасна. Anu не причинява сухота или дразнене и със сигурност ще направи тези дни от месеца по-лесни.

2. Устройство, което проследява цикъла и овулацията

2334532

ILO е просто устройство, което измерва нивата на CO2, освободени във вашия дъх, за да открие данни за цикъла и плодовитостта в реално време. Това е добър помощник за жени, които искат да забременеят. Само 60 секунди дишане и знаете всичко за своя прозорец на плодовитост.

3. Клин, подходящ за периода на менструация

Този клин има 3-слойна подложка и не отменя използването на превръзки и тампони, но дава сигурност, като предпазва от протичане. Тренировките по време на менструация вече ще бъдат много по-лесни и комфортни.

4. Менструално бельо

2334531

FLUX е патентовано бельо, което има уникален вграден защитен панел. Те са антимикробни, предпазват от лоша миризма и са устойчиви на петна.

5. Четка за здрава коса

Четката за коса Manta е създадена, да се плъзга през косата ви. Изработена е от мек на допир материал, за да не разкъсва косъма. Всяка четка е способна на 360 градуса движение, така че четката нежно разплита възлите и свежда до минимум накъсването.

6. Робот, който прави маникюр

Средно жените прекарват 3120 минути годишно, грижейки се за ноктите си. Маникюристът-робот прави маникюр за по-малко от 10 минути.

7. Worick: ергономична седалка

2334533

Да, всеки може да я използва, за да направи седалката си по-ергономична и удобна, но тази възглавница е идеална за йога или по време на бременност. Освен това, Worick е много хигиенична и е антибактериална- не дразни кожата. 

Вижте всички предложения на Jenite.bg

Водещи

Най-четени