Тест: Избери орхидея и разбери какъв човек си 24.05 | 12:53

Цветовете и формите, които допадат на една личност, разкриват важни черти от характера ѝ

От Деси Николова

Видове орхидеи има много. Въпросът е, кое от показаните цветчета ви харесва най-много? Изберете, без да се замисляте и прочетете какво казва решението ви за вашия характер.

Според психолозите цветовете и формите, които допадат на една личност, разкриват важни черти от характера ѝ. Ето защо е напълно реалистично да приемем, че този бърз тест с орхидеи може да даде наистина верни резултати. 

Ако сте си избрали първата орхидея, например, то вие сте силна и ярка личност. Винаги имате съвсем ясна представа какво искате и нищо не може да ви спре, за да го получите. Много самоуверена личност сте, лошото е, че понякога това ви прави прибързани и безочливи. Да се съмнявате в себе си - това нещо няма място в живота ви. Обичате да прекрачвате граници. Любопитно ви е да проверите колко далеч можете да стигнете във всеки аспект от съществуването си. Най-важно за вас е винаги да се стремите към нещо, никога не можете да се почувствате удовлетворени докрай. Веднага щом постигнете цел, си поставяте нова. 

Какво означават останалите 5 орхидеи можете да прочетете в подробния тест на Jenite.bg.  

Водещи

Най-четени