Това е най-тъпото нещо, което можете да направите през зимата 17.02 | 15:15

Ученик облиза метален стълб и залепна за него

От Надежда Стоянова

Спомняте ли си филма "Коледна приказка" от 1983 г. В него едно хлапе реши да провери какво ще се случи, ако близне метал. Е, и сами можете да предположите какъв е резултатът, дори и да не сте гледали лентата.

Именно същата случка сполетяла и ученик от Масачузетс, а идеята му хрумнала точно от сюжета на споменатото заглавие. Момчето залепнало за металния стълб с флага на училището и така моментално влезе в местните новини. Въпреки опитът му да се спаси, се оказало, че няма да се справи без чужда помощ. Проблемът в крайна сметка бил решен с няколко кофи топла вода, съобщиWCVB-TV

Според някои от местните издания, хлапето всъщност било изгонено от час. Така се озовало в двора на училището, където се чудело как да се забавлява. Трябва да признаем, че идеята му е доста глупава.

Миналия месец 12-годишният Мади Гилмартин от Източен Кингстън се опитал да направи същото с едно знаме. Съдбата му била подобна и отново трябвало да бъде спасяван с топла вода, само дето след това усещал устните си все едно е ужилен от пчела, пише Huffington Post.

Водещи

Най-четени