Това са най-силните енергийни дни през април, които носят щастие и късмет 30.03 | 17:16

От iNews

Няколко са дните от месец април, в които можем да сбъднем желанията си, пише DailyHoro.ru. Те ще бъдат наситени със силна енергия.

Огледалната дата 04.04.2023

Четвърти април е първата силна енергийна дата, в която си струва да заложите повече цели и желания за постигане. Денят ще бъде управляван от числото 4, което е симбиоза от четири елемента: Земя, Вода, Огън и Въздух. Това число "не харесва", когато хората правят едно нещо. Т.е. направете си план с поне три точки за изпълнение. Не прекалявайте с покупките, обърнете внимание на близките си.

На 14 април Венера е в квадрат със Сатурн

Квадратурата е доста хармоничен аспект, а квадратът на Венера и Сатурн е по-силен енергийно, защото двете планети си влияят доста добре в тази позиция. Това е денят, в който да откриете своя път, по който искате да вървите към целта. Подходящ момент за започване на нещо ново. Приемете критиките като градивни

На 22 април е пикът на метеоритния поток

Лириди Астролозите отбелязват, че метеорният поток Лириди събужда оптимизъм у хората и ги прави по-добри един към друг. На 22 и 23 април ще бъде максималната активност на този поток, но по-благоприятен ден ще бъде 22-ри, пише една.бг.

Водещи

Най-четени