Това са най-ужасяващите първи срещи! 09.03 | 14:55

Ако сте имали неприятни първи срещи, пак си помислете!

От Лазар Тодоров

Хората имат високи очаквания за първите срещи. Романтика, приятни мигове и спомени са някои от тях. Понякога обаче краят на една първа среща може да не е това, което сме очаквали. Но не се притеснявайте, ако сте се изцапвали,  или сте се спъвали и падали на първа среща, защото това е много по-добър изход от посочените по-долу случаи. 

Вижте предоставените от в. "Монитор" най-кошмарни първи срещи:

В хватката на ремаркето за цели 8 часа

Млад китайски бизнесмен решава да заведе жената на първа среща в провинцията. Но докато кара, от шофиращ пред него товарен камион се откачва гигантско ремарке. То се преобръща няколко пъти на шосето и ги затиска. За късмет влюбените оцеляват. Налага се обаче да изчакат цели 8 часа, докато минаващите покрай тях шофьори извикат помощ. Надяваме се само, че тези 8 часа са били предостатъчни двамата да си зададат първоначалните въпроси, с които да се опознаят по-добре.

Конник откачалка в ролята на преследвач

Натали Келдерман среща Себастиано Мауро в сайта за запознанства match.com през октомври 2010 година. Нещата започват като в приказка. Мауро отрупва любимата си с подаръци. Скоро обаче става обсебващ и дори ревнив. През юли 2011 г. при една разходка в парка Натали казва "Здравей" на случаен познат. Италианецът побеснява и я поваля на земята, наричайки я курва. Тогава тя решава окончателно да скъса с него. Той обаче не приема "не" за отговор. И започва да я преследва. Дори си купува кон, с който денонощно стои пред дома й. Накрая се стига до присъда от пет години и задължението мъжът да заличи профила си от сайта за запознанства.

В отровната прегръдка на коварни паяци

Стефани Джорджиу и гаджето й, двамата от Австралия, зяпат филми с паранормална тематика в дома на момичето. По едно време тя усеща странен електрически шок в едната си ръка. Поглежда и започва да пищи. Оказва се, че е нападната от доста гадни паяци с червена линия по гърба. По-късно лекарите установяват, че става дума за червеногърбите паяци - едни от най-отровните на света. Тварите били пробили малка дупка в ръката на Стефани и около нея изплели своята паяжина. И пак през дупката пуснали отровата си в организма на младото момиче. То трябвало да ходи цяла седмица с бинтовани ръце, без да докосва каквото и да било.

Застрелян точно преди целувка №1

През 1996 година тинейджърите Ивет Родигър и Зак Снар са само приятели. Но и двамата се надяват тайно нещата да станат по-сериозни. Излизат на първата си среща. И точно когато се готвят да се целунат за първи път в автомобил, кошмарът започва. До колата, в която те се гушкат, се появява маскиран мъж. Той вади пистолет и без да каже дума, застрелва Зак, после ранява Ивет. Разследването установява, че той ги гръмнал просто за адреналина - не искал да ги обира или насилва. Ивет се възстановява и не позволява на драмата да промени живота й. В момента тя е омъжена и е адвокат точно на жертви на криминални деяния.

Полет от 16 етажа пред погледа на ухажора

Дженифър Русоф - млада мениджърка по рекламата от Манхатън, кани гаджето си Стивън Клаус в своя апартамент да се опознаят. По някое време тя излиза на балкона да изпуши цигара. Стивън я предупреждава да внимава, защото балконът е стар и изглеждал несигурен. Дженифър не се притеснила, защото и преди е правила това и се подпира на парапета, а в този момент цялата конструкция заедно с нея се срутва. След полет от 16 етажа Дженифър е намерена мъртва от дошлите екипи на униформени, пожарникари и парамедици. 

Водещи

Най-четени