Той ви обича, но ще ви напусне. Защо? 09.06 | 17:01

Много мъже правят точно това

От iNews.bg

Много връзки приключват, въпреки че любовта не си е отишла. Това е факт, но причините за него не са една и две. От Div.bg разнищват темата, като обясняват някои от доводите един мъж да напусне една жена, въпреки че истински я обича.

Усеща, че тя се опитва да го промени

Това е първата и основна причина мъжът да напусне една жена, дори да е много влюбен в нея. Въпросът е дали и кога ще се усети, че тя се опитва да промени него, всичките му навици, приятелите му, да влезе в света на любимите му занимания и или да се намеси грубо в тях, така че той да ги намрази, или да го накара по всякакъв начин да се откаже от тях. Тя ще направи и повече, ще открадне цялото му свободно време, като го запълни с досадни задължения и със себе си. Истина е, че мъжете се променят заради жените, но всеки сам трябва да реши иска ли да сe променя и до каква степен.

Нейният успех е заплаха за него

Много мъже се чувстват застрашени от силни и независими жени, които успяват в кариерата си, имат пълна финансова свобода и искат постоянно да се развиват и да постигат повече. А това е огромен удар върху мъжкото самочувствие. Оказва се, че позитивното развитие на жената може да има съкрушително въздействие върху нейния партньор. И най-простото, което той може да направи в случая, е да се раздели с нея. Няма жена, няма проблем.

Всички причини мъжът да напусне жената, въпреки че я обича, ще откриете само в Div.bg.

Водещи

Най-четени