Той е прекалено красив, за да има Facebook 09.05 | 19:48

След като изгониха Омар Боркан Ал Гала от Саудитска Арабия, сега изтриха и фен страницата му

От Ралица Стоянова

Да си красив невинаги е предимство.

Преди известно време Саудитска Арабия взе решението да изгони от територията си няколко мъже, защото са... прекалено красиви.

Омар Боркан Ал Гала нашумя най-много от греховно хубавите представители на мъжкия пол. Интересното е обаче, че нещастните случки покрай външния му вид продължават дори след подобна радикална мярка от страна на саудитските власти.

Ал Гала остана и без Facebook страницата си, пише Econ.bg. След новините за неговото изгонване, мъжът натрупа за нула време 790 хиляди последователи на страницата, но след това тя беше изтрита.  

Утехата на Ал Гала е, че има още някоя и друга негова фен страница по социалните мрежи, макар и с доста по-скромен брой фенове.

Самият той, който е поет, модел и актьор, няма никакво обяснение за случилото се. "Предишната ми страница бе изтрита и аз наистина не знам... защо?", каза той. 

Според официалната версия на изгонването му от Саудитска Арабия, Ал Гала е бил на културен фестивал в рамките на страната, но е бил помолен да напусне – външният му вид "щял да опорочи присъстващите жени".

Как изглежда красавецът - вижте в галерията на Econ.bg.

Водещи

Най-четени