Трейлърът на новия „Рамбо“ с премиера в ... Министерски съвет (ВИДЕО) 04.06 | 11:41

Борисов и Сталоун изгледаха заедно клипчето, филмът частично е заснет у нас

От iNews.bg

Премиерът Бойко Борисов посрещна холивудския актьор Силвестър Сталоун в Министерски съвет, почерпи го кафе и изгледаха трейлъра на "Рамбо”. 72-годишният актьор е в България за снимките на продължението на "Рамбо”, предаде БГНЕС.

Новата лента за ветерана от войната във Виетнам Джон Рамбо е петата част от епичния филм. Първият филм – "Rambo: First Blood” (Първа кръв) – е заснет през 1982 година. Филмът е режисиран от Тед Кочев и е с бюджет от 15 милиона долара, като печалбата му е повече от 125,2 милиона долара в световен мащаб. Най-новата пета част на Рамбо се снима освен у нас и във Великобритания и на Канарските острови.

По време на срещата си в Министерски съвет Борисов благодари на Сталоун за добрите му думи, които казва за страната ни. Сталоун е много доволен от българите, с които работи, похвали се Борисов след срещата чрез личния си профил във Фейсбук.

Сталоун е впечатлен от екипа, с които работи у нас, от добрите строители, ангажирани на снимачната площадка. Борисов пък се похвали със строителството на столичното метро. 

Водещи

Най-четени