Тук са! Извънземните имат бази на Земята 23.10 | 20:30

Повечето им скривалища са разположени високо в планините или под вода

От iNews

Адвокат, известен с разкриването на подробности за НЛО и посещения на НЛО, твърди, че знае местоположението на две извънземни бази на Земята.

През последните години Дани Шийхан е участвал в извеждането на подателите на сигнали за НЛО в Конгреса на Съединените щати. Той помага да се осигурят експлозивни доказателства за предполагаемо прикриване от страна на правителството на реални срещи с извънземни същества. И по време на ново интервю Шийхан хвърли още една бомба за местоположението на извънземни бази на Земята.

Той каза: "Има бази тук, на нашата планета. Много от които са разположени високо в пустеещите райони в планините, където много малко хора ходят, и под морето. Има голяма база в Тихия океан, за която сме почти сигурни, че съществува край Баха – между Баха и остров Гуаделупа. Потенциално под дъното на океана, той е наблюдаван и имаме потенциално стотици видеоклипове на превозни средства, идващи и излизащи от това място и потапящи се в морето и слизащи в и идващи от тази база.

Пълното му изказване беше публикувано от New Paradigm Institute в социалните мрежи. Шийхан продължи да твърди, че "феноменът НЛО е реален" и че много хора бъркат обектите с птици или някакъв вид технология, която е част от "тайна правителствена програма", пише "Телеграф".

Водещи

Най-четени