Ужасяващият начин, по който животните се любят (ВИДЕО) 13.11 | 21:15

Вижте няколко примера

От Цанка Донкова

Сексуалният акт при животните не е табу. Макар че много малко от тях го правят за увоволствие, все пак го правят. Това е задължителният начин да имат поколение и да просължат вида си.

Въпреки това много рядко си даваме сметка как точно се случва съвукоплението при представителите на фауната. Понякога сексът при тях е просто ужасяващо нещо. Предлагаме ви да видите някои от най-фрапиращите случаи.

Дълбоководните риби

Те правят плашещ секс. Когато мъжката и женската се срещнат, мъжката хапе женската и се запоява за тялото ѝ. Така двете риби си живеят в ужасен комплект, като мъжкият опложда непрестанно женската. Този вид "сексуално изживяване" се нарича сексуален паразитизъм - нещо, в което спокойно може да обвините бившата си. При този вид риби женската примамва мъжлето посредством специална синя светлина и то се забива в плътта ѝ. Скоро двете риби са окончателно споени.

Много от функциите на мъжкия тотално атрофират и той започва да съществува само за да опложда "мацката". А след това умира. Най-тъжното е, че само 1% от мъжките представители на този вид риби успяват да си намерят партньорка. Останалите си умират девсвени. Егати.

Вижте видеото с половия акт на тези риби и още примери в Div.bg.

Водещи

Най-четени