Уникални секс съвети и най-добрите пози за банята (18+) 22.02 | 11:07

Ето как да направите къпането истинско удоволствие

От Мартина Панайотова

Зимата не е най-подходящият сезон за секс извън дома (или хотелската стая, ако сте на почивка). Това обаче не означава, че не можете да правите секс извън леглото!

Онези от вас, които обичат да разнообразяват еротичните приключения, вероятно са опитвали вече да се отдават на удоволствия в банята. И вероятно това не е бил най-успешният им секс експеримент в живота. За да променим това, решихме да съберем на едно място най-добрите съвети и пози за мокри удоволствия.

Как да постигнем максимална възбуда?

1. Светлината от крушката в банята едва ли е романтична. За да промените това, вземете столче или масичка, сложете го възможно най-далече от водните капки и подредете върху него свещи. Хубаво е да бъдат ароматни, но преди това се уверете, че и партньорът ви си пада по специалните миризми.

Освен, че ще донесе чувствена атмосфера, меката светлина от свещите ще накара и телата ви да изглеждат по съвършени отвсякога.

2. Преди да започнете със същинския секс, нека всеки от вас изкъпе другия, като го масажира и гали навсякъде. За да повишите либидото си, използвайте шампоан, сапун или душ-гел като афродизиак. Препоръчваме ароматите на: бергамот, кедър, тамян, лавандула, лайм, портокал, пачули, роза.

Може би ще се възбудите до краен предел много преди да сте свършили с къпането. Но за да се разтреперите съвсем в очакване на проникването, не прибързвайте - освен ако не сте на бойлер, разбира се!

3. През цялото време на половия акт използвайте струите на душа, за да стимулирате допълнително ерогенните си зони. Насочвайте ги най-често към клитора си, тестисите на партньора, кръста, тила и задните части и на двама ви. Ще загубите много, ако се срамувате - усещането е неповторимо!

Най-добрите пози за вана и под душа може да разберете от Jenite.bg.

Водещи

Най-четени