Уникално! Тупак е жив (ВИДЕО) 21.01 | 07:31

Рап легендата щял да се появи в Америка през 2014

От Надежда Стоянова

Каквито и звезди да се появяват на рап небосклона, Тупак Шакур си остава легенда. Песните му продължават да се слушат и до днес, макар той да не е сред живите от 1996 г. Сигурни сме, че за най-големите му почитатели ще е любопитно да видят неговия двойник.

Румънска телевизия откри абсолютно копие на световноизвестната звезда още през миналата година. След излъчването на репортажа клипчето моментално обиколи интернет пространството, събирайки множество коментари.

Медиите в северната ни съседка отново напомнят за откритието, подчертавайки, че предстои официалното потвърждение на новината, че той не е умрял. Според много от зрителите това действително е изпълнителят, а убийството му преди години било инсцениране.

Всъщност дори преди появата на това видео 83% от феновете му бяха убедени, че той е жив. Някои твърдят, че се е преселил в Куба при леля си, други пък вярват, че ще се появи през настоящата година, защото ще са отминали 14-те години, които се дават в Америка за инсценирана смърт.

Но ако излезем извън конспиративните теории, трябва да подчертаем, че това е просто възчерничък ром, който има уникална прилика с рапъра. Все пак дори и да беше все още сред живите, звездата едва ли щеше да избере точно този начин на живот – като каруцар в Източна Европа.

Най-четени