Уникално приложение измества лака за нокти (ВИДЕО/СНИМКИ) 19.03 | 14:53

Как вашите снимки ще могат да красят маникюра ви?

От Пламена Вълчева

Известни звезди, сред които Риана, Кейти Пери и Кеша са големи фенове на изкуството по ноктите. Сега вече има приложение, което ще ни помага да направи собствен дизайн на това как искаме да изглеждат ноктите ни.

Nailsnaps е нашумяло приложение, което ти помага да превърнеш любимите си снимки от Instagram в лесно приложими стикери, които изцяло заместват лака за нокти, предава Daily Mail.

Ако кампанията на дизайнерите Енджъл Андерсън и Сара Хъринг, достигне до желаните 47 хиляди долара, приложението ще влезе на пазара до края на тази година.

С приложението може да се избира снимка от профила в Instagram и да изберете точното изображение, което искате да поставите като маникюр на ноктите си. След като инсталирате приложението си, в пощата си ще получите и пакет от примерни стикери, от които можете да изберете.

Стикерите могат да издържат по ноктите около седмица. Идеята на Енджъл Андерсън й е хрумнала преди година, когато е започнала да слага стикери по ноктите. 'Повечето дизайни за нокти не ми харесват. Не искам ноктите ми да изглеждат като тези на другите. Лакирането на нокти е свързано с изкуството, а изкуството е израз на креативността.", коментира Андерсън.

Водещи

Най-четени