Урок от горила как се впечатляват женски сърца 09.01 | 22:02

Ходенето по въже помогна на горила в зоологическата градина на Крефелд да спечели сърцата на двете женски

От Кремена Бедерева

Ходенето по въже помогна на горила в зоологическата градина на Крефелд да спечели сърцата на двете женски, съобщи Orange news.

"Те непрекъснато го търсят, номерата му на въжето наистина  помогнаха" - каза един от гледачите. Още е рано да се каже дали горилата Кидого ще има поколение, защото бременността при тези животни продължава девет месеца. 

Гледачите обаче мислят, че знаят кой му е дал тази идея -  хората, допълва още БТА. Кидого обича да ходи прав като човек. Вероятно имитира  посетителите. Тъй като е искал да покаже кой е шефът, той е  демонстрирал, че превъзхожда хората - като ходи по въже.

Въжето е сложено в ограждението, за да могат маймуните да  висят на него. Кидого обаче смаял гледачите си, когато започнал  да ходи по него. Преди това в зоологическата градина се притеснявали, че 12-годишният мъжкар изглежда тъжен по дома.

Той пристигнал от  Дания през март, за да замени остарелия Маса. Сега обаче  изглежда, че още тогава е искал да направи впечатление на двете  женски - 23-годишната Муна и 24-годишната Оя.

Водещи

Най-четени