Участниците от третия сезон на "Игри на волята" могат да се похвалят с нови любовни завоевания 26.11 | 18:00

Появи се скандално видео в нета, в което един от миналогодишните участници се включва на видео връзка с част от участниците от последния сезон, които са се събрали и гледат заедно "Игри на волята"

От iNews.bg

Участниците от третия сезон на "Игри на волята" могат да се похвалят с нови любовни завоевания. Мозъкът на "Приключенците" Валентин вече призна, че след края на шоуто е започнал връзка с учителката Елия, която също беше в неговото племе, но отпада още в самото начало на формата. Оказва се, че май още двама от участниците имат вземане-даване. Става въпрос за Морунов и Елизабет, които са все още в играта и се борят за голямата парична награда от 100 бона.

Появи се скандално видео в нета, в което един от миналогодишните участници се включва на видео връзка с част от участниците от последния сезон, които са се събрали и гледат заедно "Игри на волята". Тази традиция е още от самото начало, тъй като форматът официално е приключил и някои от участниците се събират вечер да гледат и коментират случилото се. И на видео връзката се видя как Морунов и Елизабет са прегърнати, но щом виждат камерата се отдалечават, видимо смутени.

Такива слухове се прокрадват от известно време сред останалите участници, а видеото само потвърждава, че може би наистина имаме новина. Компания им правят Валентин, Елия и Туджаров. Доколкото знаем, Морунов има жена и деца, но не знаем дали се е разделил и какво се случва в семейния му живот. Със сигурност съвсем скоро всичко ще стане ясно, пише "Блиц".


Водещи

Най-четени