Финансов лунен календар по дни за юли 29.06 | 10:40

Ето в кои дни спокойно можете да харчите пари, а в кои е благоразумно да не вземате заеми и да не купувате скъпи вещи

От iNews

1 юли — понеделник 25 Л. Д. (от 00: 44) / Луна в Телец

Благоприятно: всяка финансова дейност с подходяща точност и внимателност.

Не се препоръчва: да рискувате големи суми пари, да правите големи трансфери, включително По стари договори.

2 юли-вторник 26 Л. Д. (от 01:06)/Луна в Близнаци (от 18:51)

Благоприятно: незначителни парични разходи, спестявания в рамките на разумното.

Не се препоръчва: всякакви транзакции, плащане на сметки, предплащане. Бизнесмените рискуват да вземат грешно решение и да"изгорят". Всички важни финансови въпроси се решават най-добре в други лунни дни.

3 юли-сряда 27 Л. Д. (от 01:35) / Луна в Близнаци

Благоприятно: всякакви плащания и покупки, особено разпределение на дългове. На този ден интуицията се изостря и можете да придобиете това, в което сте се съмнявали. Рискът от финансови загуби е минимален.

Не се препоръчва: отказ от разходи. Колкото повече харчите, получавате, давате назаем, толкова по-силни са финансовите потоци. В бъдеще това обещава увеличение на капитала.

4 юли-четвъртък 28 л. д. (от 02:15)/Луна в рак (от 23: 53)

Благоприятно: решаване на финансови въпроси, продажби, покупки и други транзакции. В тези лунни дни е важно лесно да се разделите с парите, да се насладите на това, което правите.

Не се препоръчва: дайте последното, харчете пари без мярка, безмислено.

5 юли-петък 29 Л. Д. (от 03: 06) / Луна в рак

Благоприятно: закупуване само на най-важното, отказ от сериозни придобивания.

Не се препоръчва: купувайте и подписвайте нещо. Придобиванията са безполезни, дефектни. Сделките и договорите ще бъдат празни, ще губите пари и усилия.

6 юли-събота 1 Л. Д. (от 01:59), Новолуние/Луна в рак 2 Л. Д. (от 04:10)/Луна в рак

Благоприятно: планиране на големи покупки и сделки, Търсене на информация, свързана с обогатяване, закупуване на неща от първа необходимост.

Не се препоръчва: сключване на сделки, подписване на договори, регистрация на ипотека, заем, предплащане. Всички парични транзакции, дори ако са планирани предварително, са изпълнени със загуби в бъдеще.

7 юли — неделя 3 Л. Д. (от 05:22)/Луна в Лъв (06: 57)

Благоприятно: провеждане на церемонии за привличане на финансов късмет.

Не се препоръчва: да купувате нещо, да давате назаем, да вземате решения за недвижими имоти. Има риск да бъдете натопени, измамени.

8 юли — понеделник 4 Л. Д. (от 06: 36) / Луна в Лъв

Благоприятно: придобиване на скъпи неща и връщане към сделки, които по някаква причина не са се случили. Трезво оценявайте възможностите си и тогава манипулациите ще имат положителен ефект върху финансите в дългосрочен план.

Не се препоръчва: размяна, продажба, както и закупуване на жилищни метри. Решаването на въпроси, свързани с недвижими имоти, ще се превърне в главоболие.

9 юли-вторник 5 Л. Д. (от 07:51)/Луна в Дева (от 16: 49)

Благоприятно: разпределение на дългове, предсрочно погасяване на заем (ипотека), плащане на стари сметки.

Не се препоръчва: да планирате сделки, да купувате и продавате, да сключвате и обсъждате договори, да плащате онлайн. Има голяма вероятност от импулсивни решения, които ще се превърнат в неприятности.

10 юли-сряда 6 Л. Д. (от 09: 04) / Луна в Дева

Благоприятно: пазарувайте за дома, актуализирайте гардероба, изберете подаръци за близки.

Не се препоръчва: поемайте рискове, харчете или инвестирайте последното. Пазете се от заемане на пари за изпълнение на моментни желания, както и заемане на средства на непознати хора.

11 юли — четвъртък 7 Л. Д. (от 10: 15 ч.) / Луна в Дева

Благоприятно: решаване на не много важни финансови въпроси, отдаване под наем на жилища, закупуване на необходимите стоки и услуги, ако това не е свързано с трудности и клопки.

Не се препоръчва: големи парични транзакции, особено прехвърляне и получаване на пари от чужбина. Не трябва да заемате пари.

12 юли — петък 8 Л. Д. (от 11:26 ч.)/Луна във Везни (от 05:08 ч.)

Благоприятно: сключване на договори за недвижими имоти (жилищни, офис площи), разходи за ремонт, закупуване на домакински уреди, мебели. Трябва обаче да не губите преценка и да бъдете внимателни към детайлите.

Не се препоръчва: закупуване на кола, луксозни стоки, големи парични преводи.

13 юли — събота 9 Л. Д. (от 12: 36 ч.) / Луна във Везни

Благоприятно: Запазване и натрупване на средства, отказ от придобиване на излишък.

Не се препоръчва: подписване на договори, нови начала, сделки, депозити, поставяне на реклами и обяви за покупка и продажба. Рискувате да се сблъскате със силен негативизъм и стрес.

14 юли — неделя 10 Л. Д. (от 13:48 ч.)/Луна в Скорпион (от 17: 54 ч.)

Благоприятно: инвестиране, закупуване на неща, свързани с нови начала. В този лунен ден трябва да слушате интуицията. Има голяма вероятност от сделки, които ще донесат добра печалба.

Не се препоръчва: да се отказва материална помощ на роднини и близки хора.

15 юли — понеделник 11 Л. Д. (от 15: 01 ч.) / Луна в Скорпион

Благоприятно: използвайте успешна комбинация от обстоятелства, купувайте евтини неща на промоции и отстъпки, плащайте за комунални услуги.

Не се препоръчва: да се занимавате с трудности в бизнеса, да подписвате всякакви документи, да извършвате операции със значителни суми пари. Всички въпроси, свързани с финансите, трябва да бъдат отложени.

16 юли — вторник 12 Л. Д. (от 16: 15 ч.) / Луна в Скорпион

Благоприятно: правете дарения, помагайте финансово на някой, който се нуждае от това.

Не се препоръчва: да купувате недвижими имоти, да вземате пари от наематели, да купувате и продавате нещо. Лунният календар съветва да забравите за съществуването на пари и да отделите време за нещо възвишено.

17 юли — сряда 13 Л. Д. (от 17: 28) / Луна в Стрелец (от 04: 26)

Благоприятно: решаване на отложени дела, свързани с трансфери, закупуване на луксозни стоки и приятни дреболии, разпределяне на дългове. Можете да инвестирате пари в обещаващи компании.

Не се препоръчва: всякакви необмислени инвестиции, спонтанно придобиване на мебели.

18 юли — четвъртък 14 Л. Д. (от 18: 37 ч.) / Луна в Стрелец

Благоприятно: всякакви транзакции и парични транзакции. Това е един от най-успешните лунни дни в паричния лунен календар. Особено се препоръчват инвестиции в обещаващи проекти, разходи за пътуване и самореализация.

Не се препоръчва: да се поддавате на убеждаване, да пазарувате под нечий натиск или влияние.

19 юли-петък 15 л. д. (от 19:37 ч.) /Луна в Козирог (от 11:15 ч.)

Благоприятно: провеждане на панаир, продажби, привличане на купувачи и клиенти.

Не се препоръчва: всякакви дела, свързани с харчене на пари, депозити, покупка и продажба на неща, недвижими имоти. Рискувате да понесете не само материални загуби, но и да страдате морално. Днес дори храната се разваля.

20 юли — събота 16 Л. Д. (от 20: 24 ч.) / Луна в Козирог

Благоприятно: правете покупки, свързани с творчеството, както и купувайте козметика и продукти за грижа, плащайте сметки, инвестирайте пари в печеливш проект, харчете пари за подобряване на здравето.

Не се препоръчва: оперирайте с големи суми, включително теглене на много пари от картата.

21 юли-неделя 17 Л. Д. (от 20:58 ч.)/Луна във Водолей (от 14: 44 ч.)

Благоприятно: решаване на материални проблеми, подписване на договори, закупуване на скъпи и не толкова стоки. За да разрешите проблемите с парите, се препоръчва да слушате интуицията, да разсъждавате, да се консултирате с близки.

Не се препоръчва: рискувайте пари, разчитайте изцяло на късмет.

22 юли — понеделник 18 Л. Д. (от 21: 24 ч.) / Луна във Водолей

Благоприятно: внимателно претеглете всички "за" и "против", прехвърлете финансовите дела за по-късно.

Не се препоръчва: важни парични транзакции, особено тези, свързани с движимо и недвижимо имущество. Рискът от силен натиск и непреодолими препятствия е висок.

23 юли-вторник 19 Л. Д. (от 21:45 ч.)/Луна в Риби (от 17:53 ч.)

Благоприятно: безкасови транзакции с малки суми, закупуване на стоки от първа необходимост.

Не се препоръчва: да се поддавате на внезапни идеи, да купувате нещо необичайно, което не е характерно за вас, да инвестирате в нови проекти. Днес можете лесно да страдате от интригите на враговете и негативните енергии.

24 юли-сряда 20 Л. Д. (от 22: 02 ч.) / Луна в Риби

Благоприятно: придобиване на жилища, ценности, подписване на важни договори и договори. Това е най-добрият лунен ден за големи финансови дела и транзакции, обещавайки увеличаване на парите.

Не се препоръчва: отделете много време за" скучни " покупки, спестете от необходимото, отречете себе си и близките си от малки радости.

25 юли — четвъртък 21 Л. Д. (от 22:18)/Луна в Овен (от 20: 24)

Благоприятно: рискови проекти, сделки, които отварят нови хоризонти, сътрудничество с чужденци. Луната не обещава никакви парични загуби в бизнес начинания, закупуване на стоки за дома и семейството, луксозни стоки, недвижими имоти.

Не се препоръчва: купувайте неща със злонамерено намерение.

26 юли-петък 22 Л. Д. (от 22: 33 ч.) / Луна в Овен

Благоприятно:" рутинни " финансови разходи. Платете сметките, купувайте хранителни стоки и стоки, които сте планирали.

Не се препоръчва: предприемане на проекти, които изискват сериозни инвестиции, издаване на заеми, закупуване на валута и поемане на парични задължения. Когато превеждате пари, трябва внимателно да проверите подробностите.

27 юли-събота 23 Л. Д. (от 22: 51 ч.) / Луна в Овен

Благоприятно: незначителни сделки, покупки, които не могат да повлияят на бъдещето. Най-успешни са икономическите покупки. Можете да извършвате плащания по стари договори.

Не се препоръчва: търговия и операции с недвижими имоти. Всички важни въпроси трябва да бъдат решени в друг ден.

28 юли-неделя 24 Л.Д. (от 23: 11) / Луна в Телец (от 00: 29)

Благоприятно: харчете и заемайте пари. Днес покупките на ценни вещи и превозни средства са успешни. Добре обмислените транзакции носят печалба, а заемът най-вероятно ще бъде изплатен предсрочно.

Не се препоръчва: купувайте продукти с ниско качество.

29 юли — понеделник 25 Л. Д. (от 23: 38 ч.) / Луна в Телец

Благоприятно: всяка финансова дейност с подходяща точност и внимателност.

Не се препоръчва: да рискувате големи суми пари, да правите големи трансфери, включително По стари договори.

30 юли — вторник 25 л.д./Луна в Близнаци (от 00:29) важат препоръките от 29 юли.

Благоприятно: всяка финансова дейност с подходяща точност и внимателност.

Не се препоръчва: да рискувате големи суми пари, да правите големи трансфери, включително По стари договори.

31 юли-сряда 26 Л. Д. (от 00: 13)/Луна в Близнаци

Благоприятно: незначителни парични разходи, спестявания в рамките на разумното.

Не се препоръчва: всякакви транзакции, плащане на сметки, предплащане. Бизнесмените рискуват да вземат грешно решение и да"изгорят". Всички важни финансови въпроси се решават най-добре в други лунни дни.

Л. Д. – ЛУНЕН ДЕН

Novinite.bg

Водещи