Французин ще предложи брак от космоса 31.01 | 20:22

Полетът му ще бъде заснет, а след това показан на възлюбената

От Владислав Рашков

35-годишният французин Себастиян ще стане първият човек, който ще направи предложение за брак от Космоса, информира БТА. Той ще отправи молбата към приятелката си от 30 километра височина.

Предложението, естествено, ще бъде заснето. Той ще бъде сниман от началото на полета до пристигането в стратосферата, където ще бъде отправена поканата за брак.

За удоволствието на Себастиян да се пробва от ръба на Космоса той ще трябва да заплати 4990 евро. Полетът се организира от френската компания ApoteoSurpris, която е специализирана в организацията на романтични и зрелищни венчавки. Французинът не е избрал и случайна дата - това е денят на влюбените (14 февруари).

Романтичното предложение ще се състои на балон с хелий, който ще бъде управляван от професионалисти. След 2-3 часа на полет французинът ще достигне 30-километровата граница, където ще види сферата на земното кълбо. След това следва кулминацията със спукването на балона и отварянето на парашута.

За финал идва показването на клипчето на възлюбената му. И въпреки екстремното предложение, любовта е сляпа и не подбира по подвизи. Така че кандидат-женихът трябва изчака да приключи авантюрата, за да види резултата.

Водещи

Най-четени