Френският език е секси! 14.02 | 07:30

Шансовете ви се увеличават драстично, ако заложите на "Вуле ву куше авек моа"

От Александър Бакалов

Най-добрият начин хората да привлекат вниманието на противоположния пол е да говорят чужд език, съобщи "New York Daily News", позовавайки се на резултатите от международно проучване, обхванало 5000 мъже и жени.

Данните от анкетата разкриват, че 80% от представителите на двата пола намират за по-привлекателни партньорите, владеещи чужд език, а 77% ги смятат за по-интелигентни.

Проучването, направено по поръчка на онлайн фирмата за чуждоезиково обучение Rocket Languages, показва, че най-разпалващият любовни искри език е френският, посочен от 41% от анкетираните. Второ и трето място сред "секси" езиците заемат италианският (16%) и испанският (15%). На четвърта позиция е поставен английският език.

Почитателите на мегахита "Gangnam Style" на рапъра Сай със сигурност ще останат разочаровани да научат, че корейският език е смятан за най-малко секси.

Оказва се, че владеенето на повече езици е от полза не само професионално, но и в леглото. На въпрос "Къде най-често демонстрирате чуждоезиковата си надареност?", 54% от анкетираните са отговорили "В службата", а 20% - "В интимни ситуации", съобщава БТА.

Водещи

Най-четени