Хора, уволнени заради тези снимки 18.11 | 12:24

Внимавайте какво качвате в социалните мрежи

От Гергана Златкова

Социалните мрежи все по-често се използват, както от приятелите ви, така и от потенциални или настоящи работодатели, с цел да ви опознаят по-добре.

За това, че трябва да внимавате много какво качвате в профила си във Facebook, надали има нужда да ви обясняваме. Защото има хора, които дори са загубили работата си заради професионално реализирани еротични фотосесии, видели бял свят именно в интернет.

Вижте няколко истории на хора, които са уволнени веднага, след като работодателите им са разбрали за еротичните им фотоси.

1. Учителката, която припечелва и като модел на бельо

Скандалът около 26-годишната Оливия Спройер се разразява през април тази година. До този момент тя е учителка по английски във Флорида. Втората ѝ работа обаче "леко" си противоречи с първата - позира по бельо. Няма голи снимки, но това не им пречи да бъдат доста провокативни. Макар да има съпруг и две малки дечица, Спройер замисля в края на учебната година да напусне поста си в образованието и да се съсредоточи върху кариерата на еротичен модел. Шефовете ѝ обаче я изпреварват - разбират за страничните ѝ занимания, след което я уволняват.

Останалите истински случаи на уволнени заради безрасъдните си голи снимки хора, вижте при Jenite.bg.

Не рискувайте и от вашите лични архиви да изскочи нещо, за което ще съжалявате.

Водещи

Най-четени