Хранене според цвета на косата 27.01 | 11:59

Блондинка, брюнетка или червенокоса- цветовете на косата определят какво обичаме да ядем

От iNews.bg

Нашата коса е най-забележимата част и ние прекарваме много време в грижи за нея. Когато избираме най-подходящия цвят за нас, ние подчертаваме цялостните ни черти и излъчване, както и определяме какво послание да изпратим до околните. Всичко това зависи от характера и темперамента ни. Проучване на международната компания foodpanda, изследва връзката между цвета на косата и какви храни предпочитаме да консумираме и как се справяме с домакинството, на база анкетирани дами от трите типа(блондинки, червенокоси и брюнетки). Вашата коса издава множество тайни, повече от колко си представяте- вашата личност, интереси, навици, но и кулинарния ви стил.

Ако сте блондинка: Нежни и чувствителни. Обичате романтиката и в кухнята и на трапезата. Винаги присъстват свещи и най- хубавата ви посуда. Детайлите в ястията ви и в подреждането на масата са задължителни. Вие предпочитате здравословните храни. Интересувате от здравословно хранене и полезните съставки на това, което консумирате. В менюто ви присъстват овесени ядки, семена, сьомга, морски деликатеси, суши, здравословна торта с много пресни плодове. Любимите ви плодове са помело, малини и манго. От десертите най-любими са пайовете. Отлични домакини сте и определено във вашето семейство няма да се позволи консумация на вредни храни. Никой не е в състояние да ви обори в твърдението, че домашно приготвената храна е най-вкусна и полезна.

 Ако сте брюнетка: Борбени и упорити. Предпочитате храненето навън или някой друг да ви приготви храната. Когато застанете зад печката вие показвате своята упоритост и сте истински перфекционисти. Държите на външния вид на ястието, отколкото на вкуса. Способни сте да направите 5 опита за подреждане на плато или оформяне на салата, докато не се получи, така както е във вашите представи. Вие сте голям любител на храната и особено на солените изделия. Колкото обичате пица, толкова и черен хайвер. В менюто ви е задължително присъствието на разнообразни видове сирена. Бързото хранене е неразделна част от ежедневието ви, но решите ли да впечатлите със стил и изисканост в познаването на скъпите храни, вие нямате равни. От десертите, най-любим ви е сладоледът във всичките му вкусове.

Ако сте червенокоса: Избухливи и секси. Такива сте и в кухнята. Там никога няма ред, всичко е хаус, но пък това, което приготвяте е много вкусно и същевременно странно, но определено ще впечатли противоположния пол. С дни може да ядете шоколад, съчетан с хубаво вино и това няма да ви омръзне. Издигате шоколадовите изделия в култ. Когато готвите, предпочитате бързите рецепти. Умело съчетавате сладко и солено в едно ястие. Обичате и сте майстори в приготвянето на макарони. Вие сте креативни и може да измислите над 30 рецепти с паста, които да сервирате, през всеки един ден от месеца. Освен, че сте секси, вие сте горд хищник. Консумирате всякакво месо и дори сте способни да закусите с пържола. Ако някой случайно не хареса това, което сте сготвили, вие ще обърнете чинията на лицето му. С вас трябва да се внимава.

Водещи

Най-четени