Ценни съвети как да се подготвите за пътуване в БДЖ 05.08 | 19:15

5 важни неща, които трябва да знаете преди да се качите във влака

От iNews.bg

Само тези, които никога не са се качвали на родната железница, само те не знаят за какво приключение става въпрос. Затова, като специалисти в пътешествията с БДЖ, колегите от Div.bg имат няколко ценни съвета за вас и оцеляването ви.

1. Не пътувайте с БДЖ!

При най-малката възможност за използване на друг транспорт ви съветваме да се възползвате. Нямаме нищо против влака като средство за транспорт. В други държави той се счита за лукс и е по-скъп от всякакъв друг вид превоз. Тук, обаче, обстановката в мотрисите е отвратително гнусна, а дори билета не е толкова евтин, освен, ако не сте студенти или ученици. В случай, че все пак нямате избор, четете нататък...

2. Вземете си тапи

Тапи за нос, тапи за уши, тапи за очи, тапи за мозък, тапи за г*з – всякакви тапи ще са ви от полза. Запушете всяка една връзка със заобикалящата ви среда. В повечето случаи тя е твърде зла, изразяваща се в нечии гордо изпънати боси крака, лютящи на очите като десет глави лук едновременно.

Останалите важни неща, които трябва да имате предвид, когато се замислите дали ще пътувате с влак, можете да видите на страницата на Div.bg.

Водещи

Най-четени