Цитиридис няма да е на екран през януари, bTV пуска на негово място сериал 25.12 | 19:00

Засега в програмата на телевизията от 4 януари, понеделник, на мястото на шоуто ще се излъчва сериалът "Добрият доктор". Промяната е включена в рекламните тарифи на Би Ти Ви, според които 30 секунди по време на филма струват 5948 лева

От iNews.bg

"Шоуто на Николаос Цитиридис" няма да се излъчва през януари, тъй като водещият и екипът излизат в отпуск, твърди "24 часа". Предвидено е то да се върне на екрана на Би Ти Ви на 1 февруари за старта на пролетния сезон на телевизията.

Много е възможно обаче новият ръководен екип да реши вечерното шоу да не отсъства толкова дълго и още през януари отново да е в ефира, казаха запознати с новата програмна схема на Би Ти Ви. Телевизията, която вече е собственост на чешкия милиардер Петр Келнер, е с нов програмен директор - Христо Хаджитанев, от 20 декември, и с нов главен изпълнителен директор - чеха Мартин Швехлак, от миналата седмица.

Засега в програмата на телевизията от 4 януари, понеделник, на мястото на шоуто ще се излъчва сериалът "Добрият доктор". Промяната е включена в рекламните тарифи на Би Ти Ви, според които 30 секунди по време на филма струват 5948 лв.

За сравнение същото време в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през декември се продава за 8640 лв. Впрочем повторенията на шоуто ще вървят през януари както и досега - всеки делничен ден от 12,30 ч. Цената за реклама в тях за 30 секунди програмно време е 3087 лв. по данни на агенция "Пиеро 97".

Водещи