Четете и се дивете! Най-големите сметки, плащани по барове 23.04 | 14:21

Колко харчат богатите и известните за парти?

От Ралица Стоянова

Сигурно повечето от нас са преживявали неприятния момент, в който след цяла нощ на запиване в бара получават сметка, водеща до неизбежния въпрос "Как успях да похарча толкова много?".

Е, следващата класация може да донесе поне малко облекчение на тези, които все още не могат да преживеят охарчването след поредната петъчна дива нощ.

В нея банкери, знаменитости от спорта и шоубизнеаса, предприемачи и мистериозни милиардери успяват за няколко часа да направят сметка, която би покрила цената на просторен мезонет в центъра на София.

Четете и се дивете!

На десето място в класацията е сметка за 108 хиляди долара. Тя покрива празнуване на Нова година и рожден ден в Cavalli Club, Обединени Арабски Емирства. 

В сметката на празнуващите влизала бутилка шампанско за 34 хиляди долара, водка Cavali за 1 347 долара и 24 диетични коли за 144 долара.

На девето място е сметка за 110 хиляди долара. Тя е платена от Марк Кубан, притежател на баскетболният отбор Далас Маверикси. Повечето от парите - 90 хиляди долара, отиват за бутилка шампанско Armand de Brignac, с която Марк Кубан черпи отбора на Маверикс за спечелването на титлата в NBA през 2011 г.

Кои са останалите най-скъпи сметки и колко е платил Джей Зи за парти, прочетете в Econ.bg.

Водещи

Най-четени