Човече от лего обикаля като турист цял свят 29.11 | 12:17

Вече има снимки на фона на забележителности, които повечето хора мечтаят да видят

От Олга Андреева

Един малък турист, направен от Лего, привлича все повече фенове във Facebook, след като тръгна на околосветско пътешествие.

Високата пет сантиметра жълта фигурка вече е пропътувала хиляди километри и е посетила световноизвестни забележителности.

Лего-туристът принадлежи на 29-годишната Лин Бакън от Лийдс, която си го е купила миналата година за пътуването си до Австралия, съобщи Orange News.

"Бях в Австралия, а майка ми искаше да знае, че всичко с мен е наред, така че ѝ казах, че ще качвам снимки във Facebook. В един момент обаче ми писна всички снимки да са с мен, така че просто започнах да снимам лего-човечето. Не съм предполагала колко популярен ще стане.”

Оттогава тя го е заснела пред забележителности като "Тауър Бридж" в Лондон, Операта в Сидни и дори в Норвегия за световното първенство за бради и мустаци.

Вече го дава и на други лего-ентусиасти, които го снимат на фона на забележителностите, които посещават по време на собствените си пътувания.

"Хората наистина го харесват. Сами се свързват с мен, за да питат дали може да го вземат на екскурзия в чужбина. Пращам им го по пощата. Искам само да не го загубят и да ми го върнат цял”, казва къде нашега, къде наистина Лин.

Водещи

Най-четени