Човешките Барби и Кен се хванаха за косите 29.01 | 12:43

Любовта между Кен и Барби е само в пластмасов вид

От Ивайло Коралски

Моделът Валерия Луканова, наричана "живата кукла Барби", преди известно време се срещна със своя истински Кен. Вместо помежду им да се установят идиличните отношения на пластмасовите оригинали, двамата поведоха война на думи, съобщава БТА. 

23-годишната украинка Валерия Луканова е поразително копие на прочутата кукла Барби с дълга руса коса, тънка талия и пищен бюст. 32-годишният американец Джъстин Джедлика пък е похарчил над 70 000 лири за пластични операции, за да се превърне в човешка версия на куклата Кен, приятеля на Барби.

Когато обаче се срещнали в Ню Йорк за фотосесия, Луканова и Джедлика незабавно се спречкали и започнали да си разменят остри думи за грим и пластични операции.

"Видът на Валерия в голяма степен се дължи на грим, фалшива коса, пристягащи корсети. Травеститите постигат същата илюзия от години", е заявил живият Кен. 

Луканова не остана длъжна на своя опонент: "Джъстин каза лоши неща за мен. Той обаче има 90 операции, а аз - само една.

Не крия, че съм си коригирала бюста, защото искам да бъда съвършена. По-добре ще е Джъстин да не коментира кой е пластмасов и кой не. Мисля, че той е привлекателен мъж, но е прекалил с устните".

Снимки на "живата Барби" Валерия Лукянова, разпространени наскоро в интернет пространството, предизвикаха истинска сензация. Мнозина отказаха да повярват, че младата украинка е от плът и кръв, а не пластмасов манекен.

Луканова не се притеснява от това и настоява, че има купища почитатели. "Живата Барби" не крие задоволството си, че прилича на кукла. "Харесва ми, защото куклата е образ на идеалната жена.

Едва ли има дама, която да възрази срещу подобно сравнение", казва украинката.

Водещи

Най-четени