Шеф оставя служителите си да закъсняват за работа, за да гледат сериал 14.04 | 13:31

Служители остават в домовете в работно време да гледат "Игра на тронове"

От Пламена Вълчева

Ако обсебеният от жаждата за власт крал Джофри от "Игра на тронове" ви беше шеф, вероятно работният ви ден щеше да преминава в размисли дали до края му няма да изгубите главата си.

Въпреки че е голям почитател на хитовата поредица на HBO, началник от Бирмингам управлява доста по-лежерно своята империя и дори позволява на подчинените си да идват по-късно на работа в понеделник, за да могат да гледат поредния епизод у дома, пише "Metro".

След като служителите му започнали да се оплакват, че докато са в офиса и ровичкат из нета, попадат на спойлери от най-новия епизод на любимия им сериал, вместо да им препоръча да си гледат работата, великодушният шеф Дан Райс от Бирмингам им разрешил да си остават у дома в понеделник сутринта, за да гледат предварителното излъчване на поредния епизод от "Игра на тронове", допълва БТА.

"Моите седем служители постоянно мрънкаха, че докато са на работа и сърфират в нета, попадат на спойлери, които им развалят удоволствието от поредния епизод на любимия сериал. За да има мир и спокойствие и да не се разсейват по време на служба, им разреших в понеделник сутрин да си остават у дома и да гледат предварителното излъчване по Sky Anytime, вместо да чакат до вечерта за редовното излъчване по Sky Atlantic", споделя 24-годишният Дан Райс.

Водещи

Най-четени