Шок и ужас в Долна Диканя: НЛО тормози хората 13.11 | 16:24

Жителите на селото са наплашени от странен обект в небето

От Гергана Златкова

Пореден случай на НЛО шокира хората в страната ни. Този път свидетели на необичайното явление са жители на селото Долна Диканя.

Хората са в тотален потрес, тъй като мистериозни обекти прелитат в близост до домовете им вече няколко дни, пише вестник "Ретро".

По думи на очевидци тайнствените космически кораби се движат сравнително бавно и имат по няколко светлинки върху корпуса си.

Хората в Долна Диканя са убедени, че със сигурност тези космически тела не са дело на човешки разум. Още първата нощ, когато НЛО-то се появило в небето над селото, хората буквално се скрили в домовете си и били толкова уплашени, че дори не дръзнали да се покажат на прозорците си и да го снимат.

На следващия ден обаче по същата траектория в небето прелетял военен хеликоптер.

Една от бабите в Долна Диканя, Марийка, на 77 години, разказва, че никой и нищо не могат да я убедят, че не става въпрос за извънземни.

След странните космически явления, на които станали свидетели жителите на селото, всяка нощ мъжете патрулират и дежурят будни до сутринта в очакване отново космическият кораб да прелети над селището.

Друга възрастна баба коментира, че в селото се носят слухове, че извънземните от НЛО-то са всъщност снимали домовете и жителите. Не е ясно обаче защо.

Водещи

Най-четени