Шокиращо! Порнографски страници заливат Facebook 13.06 | 09:45

“Български мръсници” и “К.рвуляци на рояци” са едни от нецензурираните заглавия

От iNews.bg

Разголени снимки на непълнолетни момичета събират неприлични коментари в порнографски страници, които заливат Facebook пространството. 

Незензурирани заглавия на страници като "К.рвите на Пловдив”, "Български мръсници”, "К.рвуляци на рояци”, "Малки к.рви” пълнят мрежата със скандални снимки на разсъблечени момичета. 

Част от момичетата са на видима възраст под 18 г. Подобни места са рай за сексманиаци и педофили, пише в. "Марица".

Модата от Пловдив е тръгнала да се разпространява и из Бургас. Момичетата, които нямат 18 години с гордост качват снимки из мрежата. Огромен брой харесвания има и от бургаски мъже на всякаква възраст.

Страниците са харесани от хиляди потребители. На всяка от тях е поместен призив: "Пращайте ни снимки на (малки) к.рви или техния Фейсбук - анонимността е гарантирана". Това показва, че някои от разголените девойчета най- вероятно дори и не подозират, че с техните снимки се забавляват хиляди. 

Под фотосите се скъсват да коментират загорели мъже, някои от тях чужденци. За съжаление малко са онези, които реагират негативно на съдържанието, достъпно за посетители от цялото земно кълбо.

Някои от анонимните профили обаче са предизвикали потребителите и от коментарите става ясно, че са докладвани на администраторите в социалната мрежа Facebook. Това става ясно от поместеното на един от тях съобщение: "Извинявайте ни че за малко изчезнахме но някои ни беше докладвал. Но пак сме тук и чакаме снимки” (б.а текстът е поместен без редакторска намеса).

Каква е целта на страниците с очевидно порнографско съдържание  на този етап не е ясно. Те биха могли да бъдат използвани за генериране на трафик към определени сайтове или да бъдат място за срещи на педофили или сексманиаци, коментират експерти. Би било добре служителите на полицията и ДАНС да проверят кой е създател на тези страници и да се потърси отговорност за качените снимки на малолетни момичета.

Водещи

Най-четени