Ще има награди за най-хубава коледна украса 30.11 | 11:55

Бургазлии с най-оригиналната украса на домове и офиси ще бъдат наградени от общината

От Олга Андреева

За да насърчат желанието на бургазлии да украсят домовете и града си празнично, от общината обещаха, че за пета поредна година ще наградят украсените по най-оригинален начин фасади на домове, офиси, магазини и обществени сгради.

"Да украсим Бургас" е надсловът на общинския конкурс за външна коледна украса, който с всяка изминала година набира все по-голяма популярност сред бургазлии.

Всеки, който желае да се включи, трябва да заяви желанието си за това не по-късно от 15 декември по е-мейл на media@burgas.bg или на място. Достатъчно е само да бъде посочен адресът на украсеното място, което се номинира, да се изпратят снимки, които представят по най-добър начин направената украса и да се даде телефон за връзка.

След събиране на всички предложения комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града, за да раздаде скоро след това и самите награди.

От една седмица Община Бургас вече поставя украса в центъра, кварталите и съставните селища. Все повече бургазлии пък по своя инициатива декорират своите къщи, блокове и работни места. 

Водещи

Най-четени